Joi,
28.03.2024
Parțial Noros
Acum
13°C

S-au pus in vanzare biletele pentru Media Music Awards

Biletele pentru gala Media Music Awards au fost puse în vânzare vineri, 28 septembrie, iar sibienii le pot achiziţiona, la preţul de zece lei biletul, din Centrul Comercial Shopping City Sibiu.

Cei care nu ajung în Shopping City îşi pot cumpăra bilete şi în seara de 4 octombrie, direct din punctele de vânzare din Piaţa Mare.

„Evenimentul Media Music Awards se va desfăşura pe parcursul a trei ore, timp în care pe scena din Piaţa Mare a Sibiului vor urca cei mai în vogă artişti ai momentului, pentru a-şi ridica trofeele meritate şi a oferi recitaluri live de calitate, în semn de mulţumire faţă de staţiile media care i-au difuzat în ultimele 12 luni”, spun organizatorii.

Smiley, Loredana, Connect-R, Alex Velea, Andreea Bănică, Anda Adam, Andra, Vunk, Voltaj, C.R.B.L, Grasu XXL-Maximilian, Puya,Corina, Raluka, Deepcentral sunt doar câţiva dintre artiştii care vor suţine recitaluri în cadrul evenimentului.

Media Music Awards reuneşte la Sibiu cei mai în vogă artişti români ai momentului. În cadrul galei vor cânta şi vor fi premiaţi cei care au avut în ultimul an cele mai multe difuzări radio-TV şi vizualizări pe internet.

Evenimentul organizat de Media Forest, instituţia care monitorizează în România canalele media (radio, TV, internet) cu scopul de a contoriza difuzările tuturor artiştilor prin rapoarte săptămânale.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

4 comentarii

mmm

Acum 11 ani

\"Biletele pentru gala Media Music Awards au fost puse în vânzare vineri, 27 septembrie,\" vineri este 28 septembrie
Raspunde

me

Acum 11 ani

articol fara sare si piper. macar ziceti si voi preturile.
Raspunde

alex

Acum 11 ani

10 lei biletul este un pret modic pentru ce important este festivalul.
Raspunde

cip

Acum 11 ani

ce festival important?canta ciorile si boarfele........
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus