Marţi,
29.11.2022
Cer Senin
Acum
3°C

Cei mai buni caini din tara vin la Sibiu

Cea de a IX-a ediţie a Campionatului Naţional de Dresaj al Câinilor de Serviciu se va desfăşura, în perioada 1 - 5 octombrie a.c., la Centrul Chinologic “Dr. Aurel Greblea” - Sibiu.

La competiţia din acest an sunt aşteptate să participe echipe canine ale Inspectoratului General al Poliţiei Române, Poliţiei de Frontieră, Inspectoratului General al Jandarmeriei Române şi Centrului Chinologic Sibiu. De asemenea, la eveniment vor lua parte şi cupluri chinotehnice ale Autorităţii Naţionale a Vămilor din România şi ale Serviciului de Protecţie şi Pază.

Activitatea va beneficia şi de prezenţa unor echipe canine din cadrul Ministerului de Interne al Bulgariei.

Festivitatea de deschidere a Campionatului Naţional de Dresaj al Câinilor de Serviciu va avea loc marţi, 2 octombrie a.c., ora 10:00, urmând ca echipele câştigătoare să fie premiate în cadru festiv joi, 4 octombrie a.c., ora 14:00.

Accesul publicului va fi permis miercuri şi joi, între orele 09:00 şi 14:00.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

PQpCCBRVLOxAYuQY

Acum 10 ani

Asa e, ca nuca-n perete e bcoull Bancorex, dar nu-i primul care-a stricat zona. Primele sunt blocurile comuniste care incadreaza Biserica Zlatari, lasand-o parca fara respiratie In poza de mai sus vedem ce frumos era cu spatiu in jur, la fel si spatiul din fata CEC-ului ce elegant pus in valoare vremuri
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus