Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
13°C

Maria Cojocaru, sibianca de la Vocea Romaniei: Chiar n-am avut emotii!

Maria Cojocaru, tânăra din Sibiu care a impresionat săptămâna trecută la Vocea României, a povestit pentru Turnul Sfatului că nu a avut emoții în concurs și că din punct de vedere profesional Vocea României este unul dintre cele mai bune lucruri care i s-au întâmplat vreodată.
Maria Cojocaru nu este deloc străină de muzică. În Sibiu ea este destul de cunoscută pentru că, de câțiva ani, cântă în trupa The Renegades. De preselecția pentru Vocea României a auzit vara aceasta. Într-o dimineață s-a urcat în mașină și a plecat la Cluj-Napoca, să dea probe. ”Am ajuns dimineața pe la 5 și jumătate, fără niciun ban la noi, la Cluj. Apoi am aflat că trebuie să așteptăm să ne vină rândul, că era foarte multă lume. Am stat cred că vreo trei ore și jumătate. Când m-au chemat să cânt, a fost ceva de genul blitzkrieg, am intrat, am cântat și am ieșit fără să știu ce s-a întâmplat. Așa a rămas. După vreo săptămână și ceva am fost sunată din nou și rugată să completez un fel de formular în care trebuia să scriu și povestea vieții mele”, a spus Maria.
A urmat apoi o nouă etapă la București. ”Am cunoscut n-șpe mii de oameni, cred că eram un hotel întreg numai concurenți cazați. Ne trezeam dimineața, ascultam piesele, făceam ceva repetiții, ne pregăteam pentru cântări, iarăși repetiții. Am filmat foarte mult, ni s-au luat foarte multe interviuri”, spune Maria. Când a intrat în concurs n-a avut nicio emoție. De fapt, emoțiile au început după ce a văzut că la ea s-au întors toate cele patru scaune. ”Mi s-a părut extraordinar să văd toate scaunele întorcându-se. L-am ales pe Horia Brenciu pentru că îmi plăcea de el și înainte, nu neapărat pentru modul în care a încercat să mă convingă”, mai povestește Maria. Referitor la cele patru staruri din ”juriul” concursului Maria spune că sunt oameni normali, la fel ca oricare altul dintre noi.
În concursul de la București, greul abia acum începe. Însă indiferent de rezultat, Maria spune că este foarte mulțumită cu această experiență și că este sigură că pe viitor o va ajuta foarte mult. ”Sunt sigură că mă va ajuta, și din punct de vedere profesional, și spiritual, și din toate punctele de vedere. Eu cred că și din punct de vedere al cotei în Sibiu Vocea României este un mare pas înainte. Sper ca la primul concert al lui Horia Brenciu la Sibiu să urc cu el pe scenă măcar pentru o piesă”, a concluzionat tânăra cântăreață.



Horia Brenciu a ales-o în echipa lui şi pe Maria Cojocaru după doar câteva secunde, tânăra din Sibiu fiind prima concurentă care a întors toate cele patru scaune. Pentru a o convinge, Horia Brenciu a mers până în pânzele albe. Pentru că Maria a ales să cânte desculţă, Horia nu a ezitat să rămână şi el în picioarele goale pe scenă, plimbându-se dintr-o parte în alta şi enumerând motivele pentru care ar trebui să fie ales.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

:)

Acum 11 ani

Multa bafta ! :)
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus