Marţi,
26.01.2021
Parțial Noros
Acum
0°C

Cursuri gratuite de calificare la Sibiu

Proiectul „Creşterea competitivităţii şi productivităţii unor organizaţii din sectorul textil, din Sibiu, Regiunea Centru, prin calificarea/recalificarea personalului pentru ocupaţia confecţioner produse textile” a fost demarat şi primele două serii de cursanţi au început cursurile.

SC Magic Art SRL din Sibiu, în calitate de beneficiar al proiectului, va asigura cursanţilor subvenţii, materiale didactice necesare pentru desfăşurarea instruirii şi suport de curs.

“Prin implementarea proiectului beneficiarul îşi propune: creşterea competitivităţii pe piaţa muncii a organizaţiilor prin investiţii în capitalul uman; încurajarea unei pregătiri profesionale cât mai flexibile şi complete; promovarea accesului angajaţilor la programe de Formare Profesională Continuă (FPC) în vederea obţinerii de către aceştia a unei calificări complete; certificarea competenţelor dobândite în cadrul FPC”, spun organizatorii.

Cursul care se va desfăşura în perioada 3 septembrie – 3 octombrie va fi urmat de 100 de persoane angajate în domeniul textil.

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

1 comentarii

#

Acum 8 ani

Daca cele 100 de persoane sunt deja angajate, atunci in ce se califica astia? Sau sunt toti necalificati?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus