Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Festivalul Studentilor Unifest: Zece zile de acces gratuit in muzee, la teatru sau expozitii

Festivalul studenţilor din România Unifest, ajuns la cea de-a 11-a ediţie, va avea loc anul acesta între 12 şi 22 noiembrie, în 17 centre universitare din toată ţara, incluzând manifestări culturale, educaţionale, sportive şi de divertisment.

Evenimentul are loc anul acesta la Bucureşti, Timişoara, Arad, Oradea, Baia Mare, Cluj-Napoca, Sibiu, Braşov, Târgu Mureş, Târgu Jiu, Craiova, Târgovişte, Piteşti, Ploieşti, Suceava, Iaşi şi Constanţa, informează organizatorii.

Timp de zece zile, studenţii din aceste 17 oraşe vor avea acces gratuit în muzee, la spectacole de teatru şi operă, la concerte şi expoziţii şi în cinematografe.

Pe parcursul festivalului, vor fi organizate şi traininguri şi va fi promovată donarea de sânge.

Vor fi organizate, de asemenea, Campionatul naţional de fotbal Unifest şi concursul Miss Unifest, precum şi petreceri în cluburile studenţeşti, festivalul urmând să se încheie, ca în fiecare an, cu un concert.

Organizat de Uniunea Studenţilor din România, Unifest a debutat în 2001 la Bucureşti, devenind ulterior un eveniment naţional.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus