Vineri,
04.12.2020
Cer Senin
Acum
10°C

Furnizarea apei se intrerupe timp de 12 ore in Strand

08 Octombrie 2012 15:55

Mare parte din locuitorii municipiului Sibiu vor fi afectați de lucrările programate la o magistrală de transport a apei, lucrări programate pentru ziua de marți, 9 octombrie, pe strada Dimitrie Cantemir. Pentru locuitorii cartierului Ștrand, furnizarea apei va fi întreruptă începând cu ora 08:00 până în jurul orei 20:00, anunță reprezentanții SC Apă-Canal SA.
”De asemenea, se vor înregistra scăderi de presiune în Oraşul de Jos, cartierele Lazaret, Lupeni, Guşteriţa şi Zona Industrială Est, inclusiv blocurile de pe Ştefan cel Mare. La dispoziţia consumatorilor afectaţi vor fi puse autospeciale cu apă menajeră ce vor staţiona în apropierea magazinului «Profi» din cartierul Ştrand şi zona blocurilor de pe străzile Oţelarilor şi Ştefan cel Mare”, se arată într-un anunț al societății de furnizare a apei.
Informații suplimentare pot fi obținute de la Dispeceratul SC Apă-Canal SA, care poate fi apelat la numerele de telefon 0269.222.777, respectiv Telverde 08008.202.202.

Vizualizari: 278

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

Calin

Acum 8 ani

data trecuta cand au intrerupt apa lucrarile au durat pana la ora 2 noaptea...
Raspunde

luku

Acum 8 ani

dar inainte nu se stie anunta..ka lumea?
Raspunde

unu care plateste taxele la zi

Acum 8 ani

nu, se anunta cu cateva ore inainte sa nu cumva sa afle toti din timp. traim in Romania, ati uitat?
Raspunde

eu

Acum 8 ani

Pana la ora asta nu s-a luat apa. abia astept sa ajung acasa de la servici..o sa se ia.ca asa lucreaza doreii de la apa canal
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus