Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Hipodromului si Masinistilor, inchise pentru lucrari de reparatii

Strada Hipodromului va fi închisă pe tronsonul cuprins între străzile Andrei Mureşanu şi Mirăslău până la începutul lunii viitoare, anunță conducerea Primăriei Sibiu. Strada cu o stare nu tocmai dintre cele mai fericite a fost serios afectată și de lucrările de reabilitare a rețelei de gaz. Odată acestea finalizate, reprezentanții DPC au început lucrările de reparații în această zonă, lucrări care au dus la închiderea traficului pe tronsonul mai sus amintit.
Pentru o perioadă mai scurtă de timp va fi închisă și strada Mașiniștilor. Tronsonului cuprins între strada Strungului şi strada Henri Coandă va fi închis traficului sâmbătă, 20 octombrie, între orele 7 şi 18. Traficul va fi deviat pe străzile Laminorului, Dorobanţilor şi Frezorilor.

Alte 20 de străzi închise

Pe Calea Poplăcii se lucrează la reţeaua de gaz pe o porţiune şi la structura rutieră. Pe Calea Cisnădiei se lucrează la amenajarea noii reţele de canal menajer. Continuă şi lucrările la reţelele de utilităţi pe străzile G. Topârceanu, Gh. Asachi şi T. Arghezi. Pe strada Octavian Goga se lucrează încă la reţeaua de apă, acelaşi tip de lucrări fiind executate şi pe Aleea Mihai Viteazu. DPC continuă lucrările de reparaţii pe străzile Moldovei, Lungă şi Dr. Stâncă şi cele de reabilitare a străzii Ocnei. Pe străzile Ecaterina Varga şi Oţelarilor va începe reabilitarea reţelei de apă.

Sursa: Primăria Sibiu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

xxx vvvv

Acum 11 ani

felicitari domnule primar in ciuda detractorilor sunteti sigura institutie care vati apucat de treaba va rog pentru oftica detractorilor faceti un giratoriu in zona milea rahovei semaforului si unu la intersectile st cel mare bilea moldoveanu in ciuda circotasilor de servici si lansati proectu ACUA PARC DIN padurea DUMBRAVA aducatoare de locuri de munca ca oameni mai traiesc si din munca nu numai din gargara s-a facem dar s-a nu facem
Raspunde

#

Acum 11 ani

Cine va plati despagubirile in urma proceselor intentate de firmele care nu mai au clienti in urma acestor lucrari care se intind acum prin tot orasul?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus