Joi,
08.12.2022
Innorat
Acum
2°C

Sibiu Rally Team, la startul Santa Rally Show: Vrem sa castigam clasa noastra!

Inițial, echipa sibiană avea la start doi componenți - Dan Magoș si Călin Bucur, însă în competiția programată pentru sâmbătă, 20 octombrie 2012, doar primul va participa. „Vom lua startul cu mașina noastră, Citroen Xsara, cu care am obținut titlul de vice-campion național 2012 la clasa 12. Ce ne propunem? Să câștigăm clasa noastră sau grupa H, așa cum a fost denumită de organizatori” a spus Dan Magos. Acesta va lua startul sâmbătă, cu începere de la ora 9.00. Celălalt component nu va mai pilota, deși inițial era programat cu o mașină de clasa 9 –Dacia Logan.

Dupa sprijinul acordat în organizarea Raliului Sibiului, echipa Sibiu Rally Team s-a implicat, din nou, în organizarea unui eveniment unic în România - SIBIU ȘANTA RALLY SHOW. „În urma sprijinului obținut din partea Direcției Județene de Sport și Tineret, echipa pe care o conduc i-a acordat un sprijin consistent lui Sorin Itu și echipei lui. Mă bucur că am reușit să atragem alături de motorsport instituția care coordonează sportul sibian”, a declarat Dan Magos. 

Fanii sportului cu motor sunt așteptați pe platoul de lângă cabana „Curmătura Ștezii”,unde este amplasat parcul de asistență tehnică. 

Anunțată ca o întrecere ce se va derula pe parcursul a două zile, Șanta Rally Show va avea loc doar sâmbătă, 20 octombrie. Citește și Din două una. O zi de spectacol pe Șanta!

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

Ovidiu Sopa

Acum 10 ani

Poze de la Sibiu Santa Rally Show 2012 gasiti la adresa ***www.sibiul.ro/poze-sibiu/sibiu-santa-rally-show-2012/550/1/
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus