Duminică,
22.05.2022
Acum
0°C

Schiorii Sibiu Rally Team se pregătesc de competiții, pe pârtiile din Austria

Schiorii Sibiu Rally Team se pregătesc de competiții, pe pârtiile din Austria

Timp de o săptămână, schiorii echipei Sibiu Rally Team, însoțiți de antrenoarele Anda Curuta și Iulia Gligor, se află în stațiunea austriacă Hintertux. Antrenamentele se desfășoară pe ghețarul cu același nume, la 3.450 m altitudine.

Dan Magoș, coordonatorul echipei sibiene, spune că ocazia pe care o au schiorii, de a se antrena în Austria, este importantă atât pentru ei cât și pentru orașul pe care îl reprezintă.

„Când am ajuns în parcarea de la baza muntelui și am văzut câte microbuze ale echipelor din țări cu tradiție în schiul alpin se află aici am fost deosebit de mândru că Sibiul este reprezentat aici. Au fost făcute eforturi considerabile atât din partea părinților celor 12 sportivi cât și din partea Andei Curuta și Iuliei Gligor de a putea efectua pregătire pe zăpadă. Cred că este o bună propagandă pe care acești sportivi o fac schiului și implicit Sibiului. Sunt mândru”, a declarat Dan Magoș.

Întreaga acțiune este inclusă în agenda sportivă a Consiliului Județean Sibiu.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

Rammstein

Acum 8 luni

Curios ca schiorul numărul unu nu a dat nici un ban!!...familiile au suport peste 70 % din cheltuieli !!..putea si concetateanul sa dea niște bani...macar pentru o savarină...!!..poate o fi supărat ca nu l-au luat si pe el...
Raspunde

Analfabet

Acum 8 luni

Articolul este o minciuna. Acesti copii nu sunt la acest club. Vorbim de o sifonare de bani marca dl. Mogos - Consiliu Judetean. Se va lasa cu procese pentru aceasta informatie eronata ! Va urez succes celor care au generat acest bulgare !!
Raspunde

Sibian Uimit

Acum 8 luni

Acest articol este o mare minciuna ! Echipa aceasta de ski nu are vreo legatura cu Sibiu Rally Team ! Dl. Mogos a sifonat bani de la Consiliul Judetean si si-a finantat o excursie in Austria pe banii contribuabililor din Sibiu. Parintii au platit in intregime acest cantonament - daca Cosiliul Judetean a platit ceva, atunci banii sigur nu au ajuns la copii din imagine !! - am rugamintea sa verificati ! Probabil se va lasa cu un proces care va scoate totul la lumina, cum se fura banii statului. @Turnul Sfatului - aveti accordul publicarii pozei de mai sus, documentati-va inainte sa publicati minciuni !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus