Joi,
18.08.2022
Ceata
Acum
17°C

Un mediesean poate candida la Sibiu. Petre Roman i-a "suflat" locul de acasa

Fostul premier Petre Roman va candida pentru un post de senator în Braşov pe listele USL, din partea PNL, la alegerile parlamentare din 9 decembrie, fiind unul dintre cei care au făcut parte din Legislativ din 1990 până în 2004. "Ştiu că este vorba de un colegiu în Braşov, iar decizia filialei a fost să candidez pentru un post de senator în acest judeţ", a declarat Petre Roman, citat de Mediafax.

Titularul postului luat acum de Petre Roman este Ioan Ghișe, cel care a rămas acum fără colegiu. Puțini știu însă că Ghișe s-a născut în Mediaș. Liberalul care a protestat miercuri împotriva evenimentului organizat la București de PPE, s-a născut  în 8 iunie 1956 în Mediaş, fiind unul din posibilii candidați la postul de senator în Colegiul 1 Sibiu. Organizația PNL Sibiu l-a nominalizat pe acest colegiu pe doctorul Dan Sabău, însă la București este posibil să fie desemnată o altă persoană.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 168

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus