Vineri,
19.08.2022
Ploi Scurte
Acum
19°C

Viorica Dăncilă, noul consilier al guvernatorului BNR, Mugur Isărescu

Viorica Dăncilă, noul consilier al guvernatorului BNR, Mugur Isărescu

Viorica Dăncilă este viitorul consilier pe strategie al lui Mugur Isărescu, urmând a ocupa o funcție care va acoperi strategiile de sustenabilitate și energie verde. Fostul premier ar urma să înceapă treaba de la 1 iunie, anunță Antena3.ro. Consilier de Strategia de Sustenabilitate și Energie Verde, este funcția de care Viorica Dăncilă o va ocupa la Banca Națională Română. Totodată, alături de Viorica Dăncilă, în echipa de consilieri ai lui Mugur Isărescu ar urma să se alăture și fostul premier Petre Roman.

Pentru a se angaja în corpul consilierilor, din care mai fac parte circa 20 de persoane, Dăncilă a depus un dosar și a susținut un interviu, informează G4media.ro.

Viorica Dăniclă este absolventa Facultății Forajul Sondelor şi Exploatarea Zăcămintelor de Hidrocarburi de la Institutul de Petrol şi Gaze. Ulterior, a terminat și un master în Spațiul Public European la SNSPA.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

6 comentarii

Marioara

Acum 1 an

I-auzi! Si unii o faceau inculta! Inculta-inculta dar are ditamai averea si acum incaseaza si un dar salariu baban, pe cand cei culti mai asteapta majorari de la guvern.
Raspunde

Marioara

Acum 1 an

Mi se pare mie sau Viorica a mai slabit?
Raspunde

Cora, lasse uns!

Acum 1 an

Dancila la BNR egal Fodor la primarie!
Raspunde

Toma

Acum 1 an

BNR se dovedeste a fi azil sau cimitirul elefantilor!Viorica Dancila nu este nici strateg si nici profesionist intr-ale bancii;a dovedit-o ca politician!Isarescu.insa,o plateste cu o sinecura consistenta,ca doar nu da din banii lui!Rusine!
Raspunde

John doe

Acum 1 an

Nu are Mugurel un post liber si pentru Fodor? ancila? E cea mai buna economista a Sibiului, din ultimii 30 ani. Ce primar mai reuseste sa ramana cu bani in necheltuiti si sa anunte ca nu are bani de renovat o cladire istorica?
Raspunde

Prostia Reloaded

Acum 1 an

Asta e increngatura de retardati, cu sediul la Bucuresti.... capitala prostiei, a hotiei si a mizeriei. VIorica nu e nici macar material de femeie de servici, dar in Romania meltenizata, e consilier la BNR, prim ministru si azi maine academician de renume mondial in ce vrea ea.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus