Joi,
09.02.2023
Parțial Noros
Acum
-8°C

USL va participa ca alianta politica la alegerile parlamentare

Uniunea Social Liberală va participa la alegerile parlamentare din 9 decembrie ca alianţă politică, se arată într-o circulară transmisă de Biroul Electoral Central birourilor electorale de circumscripţie. Potrivit BEC, într-o adresă transmisă de USL se menţionează faptul că Uniunea Social Liberală va participa la alegerile parlamentare din 9 decembrie ca alianţă politică alcătuită din Alianţa de Centru Stânga (formată din Partidul Social Democrat şi Uniunea Naţională pentru Progresul României) şi Alianţa de Centru Dreapta (compusă din Partidul Naţional Liberal şi Partidul Conservator), în formatul constituit şi înregistrat legal, renunţându-se la Alianţa Electorală ”Uniunea Social Liberală”, scrie Agerpres.

”Menţionăm că alianţa politică USL a fost cea care a înregistrat şi semnul electoral sub care vom participa în alegerile pentru Camera Deputaţilor şi Senat”, se arată în adresa USL, semnată de Victor Ponta (PSD), Crin Antonescu (PNL), Gabriel Oprea (UNPR) şi Daniel Constantin (PC).

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

........

Acum 10 ani

eu nu merg la VOT!!! cea ce ar trebui sa faceti si voi,sibieni.dovediti-le ca nu merita ca nici un partid sa ne conduca , pana cand nu vor gandi pentru binele oamenilor si nu pentru doar pentru interesul lor si un scaun cald pentru urmatorii 4 ani .
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus