Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
14°C

Luna noiembrie aduce peste 1925 de minute de spectacol pe scena Teatrului National din Sibiu

Teatrul Naţional “Radu Stanca” Sibiu prezintă în luna noiembrie douăzeci şi trei de reprezentaţii ce vor avea loc în patru spaţii de joc diferite din oraş. Agenda de evenimente a lunii propune un program bogat şi provocator prin poveştile şi perspectivele propuse asupra lumii din jurul nostru, oferind o alternativă bună de petrecere a timpului liber atât pentru sibieni, cât şi pentru turişti.

Cu un repertoriu de spectacole impresionant, Teatrul Naţional din Sibiu prezintă în luna noiembrie patru producţii noi. Prima premieră a lunii va avea loc chiar pe 1 noiembrie când Laura Maria Ilea urcă pe scenă într-un one woman show intitulat “Şi ne făceam că plouă. Şi ploua. Neîntrerupt. “ după texte de Matei Florian. Spectacolul va avea loc la Sala Studio din spatele Casei de Cultură a Sindicatelor începând cu ora 19:00. Cea de-a doua premieră a lunii are loc la Secţia Germană şi este un proiect al actorilor Wolfgang Kandler, Daniel Plier, Daniel Bucher, Natalie Sigg şi Ali Deac ce au ales să prezinte miercuri, 7 noiembrie, ora 19:00, spectacolul “Piatra lui Ossi / Ossi's Stein” de Frieder Schuller. Seria premierelor continuă vineri, 9 noiembrie, ora 21:00, la Sala CAVAS, cu one woman show-ul “Sabotaj din iubire” după Amelie Nothomb, al actriţei Anca Pitaru şi se va încheia joi, 29 noiembrie, ora 21:00, tot la Sala CAVAS, cu spectacolul “Puţină rugină” de Valentin Nicolau.

Luna noiembrie marchează, de asemenea, ultima reprezentaţie din acest an a mega-producţiei “Faust” în regia lui Silviu Purcărete. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 10 noiembrie, ora 19:00, la Hala Balanţa.

Cu siguranţă că unul dintre cele mai aşteptate spectacole ale acestei luni va fi “Vremea dragostei, vremea morţii” în regia lui Radu Alexandru Nica, ce va fi reluat sâmbătă, 24 noiembrie, de la ora 19:00, după mai bine de un an.

Biletele pentru spectacolele lunii noiembrie au fost puse în vânzare la Agenţia Teatrală din bd. Nicolae Bălcescu nr. 17 şi online pe eventim.ro. Preţul unui bilet variază între 5 şi 30 de lei, în funcţie de spectacol şi locul în sală.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus