Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
12°C

“INSPIRED Concursul de Idei" ajunge maine la Sibiu

Caravana „INSPIRED Concursul de Idei” ajunge miercuri, 31 octombrie, în Sibiu, la Universitatea “Lucian Blaga”, Facultatea de Științe Socio-Umane. INSPIRED va susține aici prezentări despre Fotografie, Design vestimentar, Design de accesorii vestimentare și Relații Publice.

Ajunsă la cea de-a șasea ediție, cea mai cunoscută platformă de creativitate pentru tinerii artişti promovează concursul la evenimentele offline din cadrul caravanei INSPIRED în centrele universitare din țară: București, Iași, Cluj, Sibiu, Timișoara, Arad, Târgu Mureș, Oradea și Brașov.

“Până pe 21 noiembrie, concurenții se pot înscrie la una sau mai multe dintre cele zece categorii de concurs: fotografie, design de produs, design grafic, design vestimentar, design de accesorii vestimentare, design interior, arhitectură, ilustraţie, dramaturgie şi, recent înfiinţată, relaţii publice. Principala platformă de desfăşurare a competiţiei este www.letsgetinspired.ro unde participanţii se pot înscrie online prin crearea unui cont”, spun organizatorii.

Lucrările participanţilor vor fi jurizate între 22 - 28 noiembrie, iar premierea câstigătorilor va avea loc la Gala INSPIRED, în luna decembrie. Câştigătorii locului I vor fi premiaţi cu Trofeul INSPIRED. În plus, toţi cei clasaţi pe locurile I - XX de la fiecare din cele 10 secţiuni de concurs vor avea acces gratuit la Master Class-ul INSPIRED corespunzător fiecărei secţiuni. Master Class-urile vor fi susţinute cu sprijnul unor personalităţi membri de jurii din România şi din străinatate şi vor fi organizate în Bucureşti, în perioada februarie - septembrie 2013.

“Cred că avem un potenţial încă nefructificat. Există excelente performanţe individuale care ne recomandă ca oameni de creaţie, mai puţin "de sistem". Competitivitatea se construieşte pe mai multe paliere – educaţie curiculară şi extracuriculară, ierarhii bazate pe meritocraţie, capacitatea de absorbţie în economie a tinerelor talente şi, nu în ultimul rând, resursele financiare din fiecare industrie în parte precum şi felul - transparent, coerent- în care sunt alocate”, spune Martin Postumia, preşedintele Asociaţiei Inspired.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus