Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
14°C

Batausi din Vurpar si Rasinari, prinsi dupa ce l-au snopit pe un minor, in fata unui liceu din Sibiu

Agresiunea a avut loc în fața unei unități de învățământ din Municipiul Sibiu, în data de 11 octombrie, în jurul orei 12.00.

Bătăușii, trei la număr, domiciliaţi în localităţile Vurpăr şi Răşinari, au 17 şi 18 ani. Aceștia l-au bătut crunt pe R. Rareş Dumitru, elev al unităţii de învăţământ. Loviturile repetate cu pumnii şi picioarele i-au provocat victimei leziuni pentru a căror vindecare au fost necesare 6-7 zile de îngrijiri medicale. „Actele extrem de violente exercitate de suspecţi, proferarea expresiilor jignitoare şi obscene, precum şi faptul că agresiunea a avut loc în faţa unei instituţii de învăţământ, în timpul programului şcolar şi pe o stradă intens circulată, au condus la tulburarea gravă a liniştii şi ordinii publice şi, totodată, la indignarea persoanelor prezente”, transmit reprezentanții I.P.J. Sibiu.

Vor fi prezentați astăzi instanței

Bătăușii au fost identificați ieri, în urma unei acţiuni desfăşurate de poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Sibiu. Ei au fost  reținuți în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Sibiu, iar în cursul zilei de astăzi vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu, cu propuneri de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă. „(...) sunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de loviri şi alte violenţe şi ultraj contra bunelor moravuri, fapte prevăzute şi pedepsite de art. 180 alin. 2 şi art. 321 alin. 1 din Codul penal”, spune Luciana Balteș, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

4 comentarii

gorjean

Acum 11 ani

fapte obisnuite din viata sibienilor.
Raspunde

cip

Acum 11 ani

gorjene sa te frec in guritza matii,o fapta de bun-simtdin viata sibienilor.....
Raspunde

@cip

Acum 11 ani

alt idiot crescut in tufe
Raspunde

michael

Acum 11 ani

criminala combinatie ! un cioban von rasinari cu un tigan von vurpar...! teribil...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus