Duminică,
14.07.2024
Cer Senin
Acum
23°C

Otelul - Gaz Metan: 2-0. Mediesenii n-au mai castigat puncte in deplasare din august!

Gaz Metan a ieșit învinsă din meciul de la Galați, în care a întâlnit Oțelul, una dintre contracandidatele medieșenilor în lupta pentru evitarea retrogradării.

Gălățenii s-au impus cu 2-0, prin reușitele lui Giurgiu(14) și Pena(61).

 

Echipele de start de la Oțelul – Gaz Metan Mediaș:

Oţelul: Brăneţ, Cucu, Sîrghi, Sipovici, Cîrjă, Giurgiu, I. Neagu, Băjenaru, Iorga, Stromajer, Pena.

Rezerve: Simaitis, Chipirliu, Perendija, Z. Ljubinkovici, Didi, I. Filip, Viglianti

Gaz Metan: Loncarici, Ciucă, Muth, Buzean, Frăsinescu, A. Tahar, Negru, Astafei, Petre, Eric, Bawab.

Rezerve: Greab, R. Zaharia, Markovici, Todea, Vasilache, Avram, Bud.

 

Gaz Metan, slabă pe teren propriu. Execrabilă în deplasare!

Echipa antrenată de Cristi Pustai nu a avut parte de începutul de campionat preconizat. Etapele au trecut, iar odată cu ele au venit și eșecurile. Ajunși în etapa a 14-a a Ligii I, medieșenii se văd, din nou, în zona nisipurilor mișcătoare, atât de departe de poziționarea de Europa League de acum doi ani de zile.

După primele 14 runde ale ediției 2012-2013 a campionatului, Mediașul e rău poziționat. În clasament are doar 16 puncte, din cele 42 puse în joc. Împărțite în puncte câștigate acasă și în deplasare, acestea dau u raport de 11 la 5. Acasă, Gazul a pierdut puncte cu Pandurii(0-2), Steaua(1-1), Chiajna(1-3), Dinamo(1-1). „Lupii negri”au câștigat de trei ori, cu FC Vaslui(1-0), U Cluj(2-1) și FC Severin(2-0).

În deplasare, linia de clasament a medieșenilor este execrabilă: o singură victorie – 1-0 cu nou-promovata Viitorul Constanța și două egaluri – 1-1, cu CFR și 1-1 cu Gloria Bistrița. În rest, în celelalte cinci jocuri disputate departe de casă Gaz Metan a pierdut. Mai mult, din luna august, echipa din Mediaș nu a mai câștigat nici măcar un punct în deplasare. De altfel, în august, Gazul a obținut singurele puncte din deplasare - egalurile cu CFR și Bistrița și victoria cu echipa lui Gică Hagi.   

Gaz Metan în deplasare:

Victorii: 0-1, Viitorul;

Egaluri: 1-1, cu CFR; 1-1, cu Gloria Bistrița;

Înfrângeri: 3-1, cu FC Brașov; 4-0, cu Astra Ploiești; 2-1, cu Ceahlăul Piatra Neamț; 2-0, cu Oțelul Galați

5 puncte din 21!

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus