Miercuri,
01.02.2023
Ceata
Acum
-1°C

A adormit in timpul furtului. S-a "trezit" in arest

Pe un hoț de 18 ani, din Brăila, l-a prins din urmă somnul, în timp ce încerca să fure dintr-o societate comercială din județul Sibiu.

Tânărul a fost surprins, ieri, șapte noiembrie, chiar de paznicii clădirii din care intenționa să fure. Aceștia au alertat Poliția, care, după ce l-a identificat pe autorul furtului eșuat, a stabilit că B. Viorel a pătruns în noaptea de șase spre șapte noiembrie, prin efracţie, în curtea societăţii. A trecut, apoi, la sustragerea mai multor bunuri din autovehiculele parcate în curtea societății, iar ulterior a adormit într-unul dintre autovehicule.

În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit faptul că bărbatul mai este cercetat într-un dosar de furt calificat, săvârşind o faptă asemănătoare, motiv pentru care s-a dispus reţinerea pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Sibiu, urmând a fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Sibiu în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a suspectului.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 162

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus