Joi,
25.04.2024
Innorat
Acum
8°C

Johannis: daca e Ziua Nationala si natiunea ar trebui sa participe

Inițiativa Consiliului Județean de a organiza, printre altele, și un spectacol folcloric cu ocazia Zilei Naționale a României este un lucru pozitiv, consideră primarul Sibiului. Klaus Johannis este de părere că evenimente suplimentare, care să implice și alte personaje decât oficialitățile, presa și militarii, sunt binevenite. ”Nu mi se pare greșit să subliniem importanța Zilei Naționale. În anii trecuți s-a făcut fără cheltuială și fără spectatori și nu mi se pare chiar în regulă. Dacă este Ziua Națională și națiunea ar trebui să participe”, a declarat Johannis.
În vederea zilei de 1 Decembrie, Ziua Națională a României, Primăria Sibiu va achiziționa 250 de steaguri noi, care vor fi montate pe stâlpii din oraș după 20 noiembrie, alături de celelalte 320 de steaguri existente și aflate în condiții bune.

Citește și 10.000 de stegulețe pregătite pentru Ziua Națională. Concert cu Junii și Furdui Iancu


 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

7 comentarii

Ema

Acum 11 ani

Bravo ! O initiativa f. buna, cu atat mai mult, cu cat, ea vine din partea unui roman de nationalitate germana...
Raspunde

ha ha

Acum 11 ani

ziua pixului.tzeapa data de regatzeni si retardatii din bucuresti...cand va treziti ardelenilor din visul urat romania?istoria (nu noi) si realitatea (nu cea perceputa subiectiv) ne arata ca Ardealul a fost si ramne de departe inima si leaganul civilizatiei romanesti. sunt lucruri care nu se pot contesta.si turcii spuneau de vlahi k sunt trogloditilor, neam de traista, lenesi, prost-crescuti si lingai!astia conduc fraierilor?cat timp?
Raspunde

mosu

Acum 11 ani

ptr ha ha ip 92229 149 101 sigur numai roman nu esti si comentezi aiurea bastardule,esti o coada de topor ordinar cu educatie precara fara iubire de tara .Unul ca tine ar trebui sa traiasca cu apatrizi [ intre granite ] .
Raspunde

@ha ha

Acum 11 ani

evident ca numitul ha ha este un mare roman de prin bavaria, cine stie ce wc-uri spala pe acolo sa adune bani pt intalnirea anuala a retarzilor
Raspunde

hooooooooooopaaaaaa

Acum 11 ani

hopaaa mitica...ardeleni scapati de romania si va merge foarte bine chiar daca au frutat regatenii de 90 de ani.reparati greselile stramosilor...catalunia va arata cum se castiga independenta....jos cu ,,escu,, and co
Raspunde

Mitica

Acum 11 ani

Pentru frustratii din Ardeal. A fost gurvernul Boc numai din fraieri romani ardeleni si unguri ardeleni: Boc- Cluj, Igas- Arad, Ridzi- Petrosani, Botis- Bistrita, Ialomiteanu- Brasov, Ariton- Sibiu, Hunor si Borbely- Targu Mures. Ati facut praf tara asta pentru ca 1000 de ani ati stat sub unguri si austrieci, acum aveti ce aveti cu regatenii; hahahaha, voi care iun guvernul de la Bucuresti ati fost slabi.
Raspunde

mia

Acum 11 ani

Ia asculta mitica tot razi tu de ardeleni ,dar noi avem cei mai multi turisti si investitori asa ca mai taci din gura .
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus