Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Johannis: Sunt multe legi si foarte moi

Primarul Klaus Johannis a comentat posibilitatea ca startul campaniei electorale să fie furat de anumiți competitori. Nu crede că va fi cazul în municipiul Sibiu, însă susține că și dacă apar astfel de situații, legea este prea îngăduitoare. ”La noi se întâmplă pentru că legislația este moale. Cred că ar trebui legi mult mai puține și mult mai clare. Cineva spunea că există în România 14.000 de legi. Sunt convins că nu există niciun om care să le cunoască pe toate, să nu mai vorbim să le știe în detaliu”, a declarat Johannis.

Mass media a semnalat deja că majoritatea satelor și comunelor din Mărginimea Sibiului, colegiul electoral în care candidează Mircea Cazan la alegerile parlamentare, au deja presărate bannere și afișe cu însemnele USL și textul ”Deputat Mircea Cazan”. Confruntat, deputatul sibian spune că nu este nimic ilegal. ”Nu scrie nicărieri votați mircea cazan sau votați pe cineva. Scrie deputat de comuna cutare, iar eu sunt deputat din Mărginime, deci și de acolo. Apar cu primarii care sunt aleși acolo. Nu este nimic în neregulă”, a declarat Cazan.

Nici președintele Consiliului Județean, PSD-istul Ioan Cindrea nu vede o problemă gravă în această acțiune. ”Dânsul este candidat și este treaba lui ce face. Acum, dacă și-a permis să mă pună și pe mine ce să-i fac, să cer taxă de banner?”, a spus Cindrea. La fel, nici primarii nu văd vreo problemă. ”Da, le-a pus cu acordul primăriei, dar nu cred că este o problemă asta”, a declarat primarul din Jina, Iancu Beschiu. În mod oficial în toată România campania electorală pentru alegerile parlamentare începe în data de 9 noiembrie.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

7 comentarii

B

Acum 11 ani

True!
Raspunde

sibian

Acum 11 ani

Bine zice sasul putine legi si bune decat multe si proaste dar atuci ce vor mai face avocatii
Raspunde

marginean

Acum 11 ani

bine ca si-au pus afise si bannere pe strada ca nu aveam pe ce sa ma pish :))))
Raspunde

buluc

Acum 11 ani

@3 mars in sud
Raspunde

Razvan von Hermannshit

Acum 11 ani

De labirintul asta de legi si de \"moliciunea\" lor a profitat si Johannis cand a facut trafic de copii si a furat case.
Raspunde

@5

Acum 11 ani

fii serioasa :))
Raspunde

cazan

Acum 11 ani

Lucrul cel mai interesant pe care la facut Cazan a fot in ziua de Mihail si Gavril cand in Saliste s-au impartit vestitele cizme galbene la toti cetatenii pe care i-au gasit acasa. De asta ce mai ziceti romani? Lagile lui Ponta aceste sunt!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus