Miercuri,
28.07.2021
Partial Noros
Acum
16°C

Seara de opera la Cafe Wien

„Sweet November!” este un concert recomandat celor care vor să uite de frigul de afară şi să se destindă cu un concert de înaltă clasă, susţinut de artiştii Nicoleta Chirilă (soprană), Asineta Răducan (mezzosoprană) şi Sena Ducariu (pian). Programul serii va cuprinde operă, operetă, canzonettă şi musichall.

Pe Nicoleta Chirilă activitatea muzicală a purtat-o şi în afara ţării, unde a susţinut o serie de spectacole, în Germania, Austria, Olanda, Elveţia, Belgia, Franţa şi Anglia. Pentru artistă publicul din România rămâne publicul de suflet, chiar dacă este unul mai restrâns decât în străinătatea, unde „spectatorii cunosc foarte bine opera, ştiu atunci când se improvizează sau se sare peste o replică. În «Nunta lui Figaro», de exemplu, publicul cânta cu noi şi spunea replicile împreună cu actorii de pe scenă”.

Pianista Sena Ducariu a absolvit Universitatea de Muzica “Ciprian Porumbescu” din Bucureşti în anul 1983 şi a urmat cursuri de perfecţionare în Germania. În palmaresul pianistei se numără distincţii primite la concursuri de interpretare muzicală, precum şi la recitaluri în străinătate şi în majoritatea centrelor muzicale din ţară. Pianista a susţinut recitaluri alături de soprana Eugenia Moldoveanu, tenorul Marius Brenciu, bass-ul Gheorghe Roşu, soprana Felicia Filip, violoniştii Octavian Raţiu, Florin Ionescu-Galaţi şi clarinetistul Iulian Rusu.

Concertul va avea loc duminică, 11 noiembrie, de la ora 19:00, în Cafe Wien. Preţul unui bilet este de 15 lei. Rezervări se pot face la numărul 0722202768.

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus