Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Video | Notarii Bexa si Marginean, "saltati" de mascati. Marginean, extrem de relaxat

Notarii publici sibieni Simon Bexa și Răzvan Mărginean au fost ridicați, în urmă cu puțin timp, de procurorii DIICOT.

Cei doi sunt suspectați că au aderat la un grup infracțional, din care făceau parte 17 persoane. Gruparea era specializată în înșelăciune, cămătărie și deposedări ilegale de imobile. Strategia învinuiților era una destul de simplă: găseau persoane care aveau nevoie de bani, se ofereau să le împrumute pe acestea cu diverse sume de bani, iar la restituire, în funcție de termenul limită(săptămânal sau lunar), impuneau dobânzi între 10 și 50 la sută din suma împrumutată inițial. 

Mărginean mânca o banană când a fost „săltat”

Puțin peste două ore și jumătate au stat procurorii DIICOT în sediul Biroului Notarului Public Răzvan Mărginean. În jurul orei 13.30, perchezițiile la sediul notarului sibian au fost finalizate, iar din acesta au fost ridicate mai multe dosare cu acte. Notarul sibian a fost dus la DIICOT Alba, pentru audieri. Chiar dacă acuzațiile care i se aduc sunt extrem de grave, Mărginean a ieșit din sediul notarial foarte relaxat. Cu ochelari de soare și mâncând o banană, el le-a făcut cu mâna ziariștilor prezenți în fața Biroului Notarial. Notarul Mărginean a fost ultimul membru al grupării  „ridicat” astăzi de procurori.

 

Simion Bexa senior: „Nu știu”

Un reporter al ziarului Turnul Sfatului l-a căutat pe Simion Bexa Senior, tatăl unuia dintre notarii reținuți, la propriul Birou Notarial. Acesta, vizibil afectat, nu a dorit, însă, să comenteze situația în care se află fiul său. Mai mult, notarul a spus simplu „nu știu”, când i s-a cerut o poziție oficială cu privire la descinderile procuroprilor DIICOT din această dimineață, în urma căruia fiul său a fost reținut și dus pentru audieri la Alba. 

 

Vina notarilor

Potrivit anchetatorilor, cei doi notari reținuți în cursul acestei zile au încheiat contractele de vânzare-cumpărare a imobilelor ”preluate” de cămătari, chiar dacă persoanele păgubite nu se aflau de față. Procurorii DIICOT îi suspectează pe cei doi tineri notari publici de faptul că pentru a încheia astfel de contracte în lipsa tuturor părților implicate, ei erau recompensați cu sume generoase de bani de către cămătari.

Împrumuturi cu dobânzi de 50 la sută

 

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism - Serviciul Teritorial Alba Iulia, împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul B.C.C.O Alba Iulia, au destructurat în această dimineață un grup infracțional organizat, format din 17 persoane, două dintre acestea fiind notarii publici sibieni Bexa și Mărginean. Pe lângă cei doi notari, din grupul infracțional mai făcea parte și un angajat al Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară.

Potrivit autorităților, membrii grupării, reținuți pentru înfracțiunile de șantaj,  înșelăciune, cămătărie și spălare de bani, obțineau sume de bani consistente și chiar imobile, în urma acordării de împrumuturi cu camătă. Astfel, în perioada 2008-2012, câteva zeci de persoane împrumutau de la infractori diverse sume, de obicei în valută, în schimbul cărora membrii grupării impuneau o dobândă între 10 și 50 la sută săptămânal sau lunar, la care se adăuga o garanție imobiliară. „Scopul grupului era acordarea de împrumuturi cu camată şi majorarea, ulterior, în mod nejustificat, a dobânzilor stabilite iniţial, finalitatea acestui fapt fiind deposedarea persoanelor care au împrumutat bani, de bunurile mobile şi imobile aflate în proprietatea acestora sau a unor rude apropiate”, se arată în comunicatul D.I.I.C.O.T.

Bani și bijuterii din aur, în casa unui învinuit

Într-una din casele în care s-au făcut percheziții, procurorii DIICOT au găsit sume de bani, monede și bijuterii din aur.

Peste un milion de euro prejudiciu

Potrivit anchetatorilor, cei doi notari publici primeau comisioane substanțiale în schimbul sprijinului acordat membrilor grupării la înșelarea părților vătămate, în momentul semnării contractelor de împrumut. Dacă sumele de bani împrumutate nu erau restituițe în timpul impus de cămătari, membrii grupării își băteau și șantajau victimele. Ca o măsură suplimentară pentru a-și recupera sumele împrumutate, cămătarii își obligau victimele să constituie garanții imobiliare.

În acest caz, s-au identificat 15 părți vătămate. Prejudiciul cauzat depășește suma de un milion de euro. 

Citește și Notarii publici Răzvan Mărginean și Simion Bexa, reținuți pentru aderare la grup infracțional

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

59 comentarii

Imobiliare Sibiu

Acum 11 ani

Bexa!!!!! nu cred nimic baliverne,eate cel mai corect notar din Sibiu, eu cred ca e inscenare
Raspunde

ergo sum

Acum 11 ani

care e vina notarilor? presupun ca ei doar legalizau o intelegere intre parti. sa fim seriosi.... se apropie concursul pentru conducerea institutiilor juridice din sibiu si au nevoie acum de cazuri notabile.
Raspunde

cip

Acum 11 ani

cred ca trebuia arestat bucse .........
Raspunde

cip

Acum 11 ani

cred ca trebuia arestat bucse .........
Raspunde

cip

Acum 11 ani

cred ca trebuia arestat bucse .........
Raspunde

cip

Acum 11 ani

cred ca trebuia arestat bucse .........
Raspunde

observer

Acum 11 ani

Notarul Gabriel Bucsa, unul dintre capii mafiei imobiliare sibiene, trebuie \"saltat\"! Astia doi notarei sunt mici pitici pe langa escrocul de Bucsa.
Raspunde

eu

Acum 11 ani

marginean si bexa cei mai credinciosi si corecti notari din sibiu!!!
Raspunde

cititor

Acum 11 ani

gresiti cand il bagati pe bexa in aceeasi oala cu restul notarilor amintiti pe aceasta pagina... spuneti-ne odata si numele camatarilor!
Raspunde

European

Acum 11 ani

Este vorba de clanurile \"Lenis şi Cornea\" sursa ***www.adevarul.ro/locale/sibiu/Descinderi_ale_mascatilor_la_membrii_clanurilor_Lenis_si_Cornea_din_Sibiu_0_809319091.html
Raspunde

hatre

Acum 11 ani

nici jigodiile astea n-o sa pateasca nimic nici tîganii camatari
Raspunde

sebastian

Acum 11 ani

despre Bexa asa ceva!!!!!!!!!!!! nu cred un cuvant; posibil sa fie cum se zice mai sus, despre concursul pentru conducerea institutiilor juridice din sibiu, insa cu siguranta s-a gresit notarul.
Raspunde

sibian

Acum 11 ani

Cea mai penibilă acțiune a justiției locale! Cine îi cunoaște pe cei doi, Mărginean și Bexa, e conștient de ceea ce spun.
Raspunde

Sibian

Acum 11 ani

Ce prostie cu profesia de notar. In SUA nu exista notari de baza. Sint persoane care presteaza munca de alta natura si au si capacitatea oficiala de a notariza. De cele mai multe ori gratis. Cum ar fi in sediile bancare. Exista cel putin un notar.
Raspunde

catalin haiduc

Acum 11 ani

cel mai mare escroc CATALIN MARIAN HAIDUC!!!!!cind e timpul lui.
Raspunde

*****

Acum 11 ani

******
Raspunde

Vasile Bragu

Acum 11 ani

eu nu inteleg descinderile astea cu o armata de mascati la doi notari care nu trec de 70 Kg fiecare. Ajungeau doi ofiteri care sa le comunice vestea \" cea buna\" si ii luau pe sus apoi cu tot cu acte. Dar noi o facem intotdeauna cu un asemenea circ massmedia de zici ca sunt criminali in serie . In orice caz, avem un oras curat si linistit si e foarte bine ca autoritatile fac totul pentru a-l pastra asa. Daca au gresit nu au decat sa plateasca , daca nu ...ghinion...reputatia lor s-a dus oricum pe apa sambetei .
Raspunde

pt. sibian

Acum 11 ani

Nu este o actiune a \"justitiei locale\", ci DIICOT Alba, ca la Sibiu camatarii sunt pe o mana cu politia si justitia. Mai multi politisti si judecatori isi \"inmulteau banii\" dandu-i cu camata prin intermediul camatarilor cunoscuti din oras. De celebrul militioner Limba ati auzit sau de judele Marcel?
Raspunde

****

Acum 11 ani

*****
Raspunde

nelu clebea

Acum 11 ani

bexane fii tare noi nu credem asa ceva sunt doar manarii de justitie
Raspunde

****

Acum 11 ani

****
Raspunde

GHITA SCHOTTE

Acum 11 ani

Recunosc si marturisesc, am construit in STRAND APARTAMENTE, dar vreau sa-i multumesc notarului ca m-a ajutat (terenul nefiind al meu)......... mi-am luat banii si i-am tras-o la proprietarul terenului........sa fie oare Marginean notarul??????
Raspunde

MAXIM MARIUS

Acum 11 ani

Da recunosc si eu, am facut mansarde, am facut blocuri cu bani din avansu la fraieri, am mintit pe toti cand am putut dar ghici unde am facut toate contractele ? .... sa fie oare Marginean ?
Raspunde

anonim

Acum 11 ani

dl presedinte al Tribunalului Sibiu Rusu Marcel nu este ridicat de DIICOT? Oare el cand urmeaza?
Raspunde

*****

Acum 11 ani

*****
Raspunde

HELJU

Acum 11 ani

VA VINE VREMEA SI VOUA JEGOSILOR
Raspunde

Florescu

Acum 11 ani

Mai era o notarita NOVAC care facea falsuri pentru mansardele lui Dumitrescu de la master construct d e pe luptei si altele,ea a scapat deocamdata?
Raspunde

ionescu marcela

Acum 11 ani

Dar pe IOULIA CRUCIAT SI SUCUTURDEAN NICOLAEPRIETENI CU FESAN NICOLAE SI BURUR MIRCEA CAND II SALTA? NU STITI CE AU FACUT/ S-AU INTINIT IN STARE DE EBRIETATE IN DECEMBRIE 1989 SI AU SPART POARTA POLITIEI SI SEDIUL SECURITATII CAUTIND CHIPURILE, REVOLUTIONARI SALTATI DE SE$CU DIN TIMISOARA SI ANCHETATI LA SIBIU,CE PARERE AVETI/? CIT CREDETI CA CEI 4 VOR MAI FI LIEBRE?
Raspunde

ovidiu

Acum 11 ani

Astia-s pigmei pe langa elefantul gabriel bucsa ! Sa va fereasca Dumnezeu sa picati intr-o plasa impletita notarial de acest escroc ordinar. Familiei mele i s-a furat casa cu acte false facute de acest individ. De suparare unul din membrii familie a plecat pe lumea cealalta. Au fost ani de procese, avocati pe-o mana cu mafiotul. Intre timp am aflat si de tragedii create de mizeria umana numita bucsa ... feriti-va, oameni buni , de acest notar escroc , uns cu toate alifiile, sef pe la notarii publici nationali, \"fetita\" pentru \"baietii\" avocati care-i apara escrocheriile in instante ... miroase foarte bine cand stai langa el ( parfumuri de super firme), in schim pe la caracte pute a hoit
Raspunde

ovidiu

Acum 11 ani

Astia-s pigmei pe langa elefantul gabriel bucsa ! Sa va fereasca Dumnezeu sa picati intr-o plasa impletita notarial de acest escroc ordinar. Familiei mele i s-a furat casa cu acte false facute de acest individ. De suparare unul din membrii familie a plecat pe lumea cealalta. Au fost ani de procese, avocati pe-o mana cu mafiotul. Intre timp am aflat si de tragedii create de mizeria umana numita bucsa ... feriti-va, oameni buni , de acest notar escroc , uns cu toate alifiile, sef pe la notarii publici nationali, \"fetita\" pentru \"baietii\" avocati care-i apara escrocheriile in instante ... miroase foarte bine cand stai langa el ( parfumuri de super firme), in schim pe la caracte pute a hoit
Raspunde

IULIA CRUCAT

Acum 11 ani

pe mine chiar ii rog sa ma salte...daca au cu ce, probabil cand betivane, o sa fi treaz....vei realiza ca eu nu pot fi asociata cu impostorii, eu sunt un om simplu, si atat...incerc sa fac ceva pentru semenii mei, pentru cei nevoiasi, pe care nu i asclta nimenii, dar eu atat cat pot, voi striga oriunde durerile lor, pentru ca eu cunosc aceste dureri, ale, romanului singur si disperat...pentru ceilalti, nu pun mana in foc....asa ca, fi barbat, fi roman,adevarat si spuneleo in fata....
Raspunde

tot eu

Acum 11 ani

esti cumva contabila, stana de vale, si beata, sau ai un accident vascular....
Raspunde

musat

Acum 11 ani

alo, domnilor de la DIICOT ! pe busce nu-l verifica nimeni ? bucsa este capo di tutti capi in lumea fraudelor notariale...incepeti cu arhivele din anii 2000 , poate -mi face si mie cineva dreptate dupa o teapa luata de la o escroaca cu acte facute la \"celebrul \" radu gabriel bucsa...
Raspunde

observer

Acum 11 ani

Nu-l cunosc pe Marginean jr., dar tata-sau, raposatul Nicolae Marginean era un mare escroc, care a nenorocit multi oameni. Aschia nu sare departe de trunchi, asa ca e posibil sa fi preluat de la taica-sau toate escocheriile. Daca-i adevarata chestia cu Iadul, acum al\' batran se perpeleste in cazanul cu smoala!
Raspunde

POLITIA

Acum 11 ani

RAZVAN MARGINEAN ESTE UNUL DINTRE CEI MAI MARI MAFIOTI DIN ORASUL SIBIU. SPER SA STEA MULT SI BINE LA PUSCARIE SI ASTA PENTRU CA NU SINGURUL DOSAR PENAL PE CARE IL ARE. AM INFORMAT DEMULT TIMP STATUL SA II RIDICE LICENTA INSA NU S-A FACUT NIMIC, MAI MULT POLITIA LA ACOPERIT PROBABIL CONTRA UNEI MICI SUME DE BANI. CEI DE LA ASOCIATIA NOTARILOR PUBLICI DIN SIBIU SUNT LA FEL DE VINOVATI LA FEL SI POLITIA. CEI CARE AU FOST ARESTATI MAI FAC SI TRAFIC DE PERSOANE, PROSTITUTIE, DRAFIC DE DROGURI, CRIMA ORGANIZATA, EXCROCHERII SI SANTAJURI IN SIBIU DE MULT TIMP SUNT CEI CARE SE MAI OCUPA SI DE MANSARDELE DE PE BLOCURI MULTE DINTRE ELE CONTRUITE FARA ACTE LEGALE SI FARA ACORDUL PROPRIETARILOR. INCHISOARE PENTRU POLITISTII CARE II ACOPERA
Raspunde

anonim

Acum 11 ani

Jos palaria pt. comentariul lui POLITIA...Notarul Marginean nu are ce cauta in libertate la cate a acte de rahat a facut si trebuie urmat de multi altii care lau acoperit mult timp. La Dl. Bexa cred ca e o greseala.
Raspunde

Nuexistajustitieinromania

Acum 11 ani

Pentru cei care au comentat josnicii si calomnii, pentru cei care nu au respect nici macar pentru cei trecuti la Dumnezeu, care se odihnesc in liniste cum este notarul Marginean Nicolae, pentru cei care au postat comentariile de la nr 34, 35 si 36 in special tin sa va anunt ca v-ati pierdut orice urma de respect si demnitate!! Doar niste oameni josnici si fara multa minte pot sa vorbeasca in felul aceta despre doi notari respectati din Sibiu, care au ajutat multa lume si au facut mult bine comunitatii care acum stie sa arunce doar cu noroi!! Nu stiu cati cunoscatori de carte stau sa citeasca articole pe Turnul Sfatului scrise de un om care doar stie sa calomnieze pentru a castiga cititori mai mult sau mai putini luminati. Notarul despre care este vorba se intampla sa fie unul dintre cei mai credinciosi notari crestini din Sibiu, daca nu din tara, a facut acte de caritate pentru diferite organizatii, biserici si alte institutii prin care au fost ajutati oameni saraci, orfani, vaduve, copii, etc. Cine nu il cunoaste si este doar plin de invidie nu poate sa isi expuna decat un simplu comentariu plin de ura si lipsit de demnitate si fara a fi in cunostiinta de cauza nici macar pe de-aproape de adevar. Imi pare rau sa observ ca in orasul nostru asa de minunat, fosta capitala culturala mai exista oameni care se preteaza la asemenea josnicii, calomniaza un om cinstit si onest al orasului si improsca doar cu noroi. Cine nu stie atributiile unui notar sa ia sa citeasca legea, acolo veti afla ca notarul trebuie sa serveasca toti clientii, fara a discrimina pe nimeni pe indiferent de motive. Toate actele autentice sau cu legalizare de semnatura se semneaza in fata notarului dupa ce au fost citite si intelese de clienti. Toti notarii din tara aceasta au incheiat acte pentru care este retinut notarul Marginean, nu exista notar in Sibiu care sa nu fi incheiat cel putin un contract de vanzare cumparare sau cel putin un contract de imprumut. Notarul Marginean este acuzat ca si-a indeplinit meseria in mod profesional si ca nu a refuzat pe nimeni din motive politice, de rasa, de religie sau de culoare. Daca nu ati observat pana acum urmeaza alegeriile iar unii nu si-au indeplinit inca target-ul asa ca prin abuz si total nelegal este retinut notarul Marginean Razvan-Emilian. Dar sa fiti siguri ca adevarul va iesi intotdeauna la inveala. Iar cei care au vrut sa il infunde si acum dau semne de lasitate si doar arunca cu gunoi vor culege ce au semanat
Raspunde

viorica

Acum 11 ani

arestati-l pe porcul ala mare,capul mafiei BUCSA chiar nu exista justitie in RO? CE MAI ASTEPTATI? A INTEPAT O GRAMADA DE OAMENI SI CONTINUA PT CA NU SE IA NICI O MASURA.PE MINE M-A INTEPAT CU 80.000 DE MII DE EURO.TRAIESC DE 10 ANI IN ITALIA SI AM SI ACUM DATORI LA BANCA PT UN APARTAMENT DE CARE NU SUNT INCA PROPRIETARA NICI IN ZIUA DE AZI DUPA 5 ANI DE ZILE MUTUMITA D-LUI BUCSA,ESCROC LEGALIZAT.CHIAR NU EXISTA LEGE IN RO? TREZITI-VA CA SUNTEM IN 2013 SI PORCI INCA ISI MAI BAT JOC DE OAMENI LEGAL.VREAU SA MI SE FACA DREPTATE O SA DEPUN PLANGERE IMPOTRIVA ESCROCULUI LEGAL
Raspunde

SILVIA

Acum 11 ani

CE ASTEPTATI,SFARSITUL LUMII SA-L ARESTATI PE BUCSA?! DA TEPE INCA DIN ANUL 2000 SI NU SE IA NICI O MASURA. MA INTEB DACA CORUPE SI POLITIA?! AVAND IN VEDERE CA NU SE IA NICI O MASURA
Raspunde

CRISTINA

Acum 11 ani

ARESTATI PE PORCUL DE BUCSA!!!!!!!!!
Raspunde

VIORICA

Acum 11 ani

ACESTA ESTE CAPUL MAFIEI LEGALIZAT,ARESTATI-L PE BUCSA!! CHIAR TREBUIE SA NE FACEM SINGURI DREPTATE SI APOI SA INTRAM LA PUSCARIE,PE CAND PORCI MANANCA LEGAL DIN BUZUNARELE NOASTRE.CAPUL MAFIEI SIBIU BUCSA!!!!!
Raspunde

heheheeee!

Acum 11 ani

Bucsa este protejat de Johannis, ca prin el a furat sasul doua case in centru cu fals in acte!
Raspunde

larissa

Acum 11 ani

HEI MAZGA NR 37 ESTI VREUN CORUPT SAU CARUPTA DE MARGINEANU?!ZILELE ASTEA O SA-I FAC O ALTA PLANGERE SA FIU SIGUR CA MAI IESE CAND VINEE SFARSITUL LUMII SI NICI ATUNCI CA ARDE IN IAD CU BUCSA
Raspunde

LARISSA

Acum 11 ani

RUSINEA TARII BUCSA,MARGINEANU SI MULTI ALTII,MAFIOTI
Raspunde

larissa

Acum 11 ani

Tot eu sunt,as mai avea o intrebare pt domnii notari.Sunt curioasa acum tot banane mananca,de ce calitate superioara sau inferioara? va rog din suflet tineti o bucata cruda si pt bulangiu de Bucsa, va v-a urma. apropo buon apetitto la domnii notari,bofta buna se sub burta!!!
Raspunde

nu conteaza

Acum 11 ani

ma nenorocititlor nu mai vorbiti de CATALIN HAIDUC !!! K a ajutat multe lume si a scos oamenii de la greu...nu mai vorbiti daca nu stiti
Raspunde

anonima pagubita de filimon ioan

Acum 11 ani

SUCCES DIICOT!Sa ii ia mama naibii pe toti smecherii din sibiu,mai ales ca sunt pe mana cu politia.Sa le dea anii de inchisoare atat cat ne ia si noua sa cumparam un imobil...20-30ani.Dar la noi in romania daca ai bani ai si libertate...de toate.Si totusi cu cei pagubiti ce se intampla
Raspunde

47

Acum 11 ani

L-am dat in judecata si pe filimon flaviu ioan,sper din tot sufletul sa plateasca cu varf si indesat pt.tot raul pe care ni la provocat.Nu il lasati sa scape,care ati avut de-a face cu el.Sunt toti de aceasi teapa.Pacat ca nu se mai poate avea incredere in oameni,mai ales in tara noasta.RUSINE
Raspunde

pagubit de filimon flaviu

Acum 11 ani

multe tzepe date de acest filimon flaviu cu imobile in selimbar ....pagubit sunt si eu si nush ce sa mai fac aqm....am aflat k totusi el era o sageata in spatele tuturor minciunilor era un anume catalin nush cum.....cik ar fi fost dator si asa a ajuns sa fie bagat la inaintare acest filimon....
Raspunde

eu

Acum 11 ani

cine a fost pagubit de filimon flaviu iaon sa ne intalnim sa vedem cum facem sa recuperam banii de la acest jeg ordinar!!!!
Raspunde

IP 5 15 70 151

Acum 11 ani

si fiica mea a cumparat un apartament in Selimbar si acum l-am dat in judecata pentru ca a mai facut un contract de vanzare-cumparare cu al doilea cumparator.A luat 17 000euro plus banii de la al doilea cumparator.Filimon este un executant,face totul la comanda.Am aflat de al doilea cumparator dupa ce am luat extrasul de carte funciara.AS VREA SA NE INTANLIM LA BLOCUL DIN SELIMBAR DE PE STR, TRIFOIULUI
Raspunde

pagubit

Acum 11 ani

si eu am cumparat un ap in selimbar de la filimon si am aflat k a fost revandut...nu prea vad cum sa ne intalnim...nu poti spune nici ora nici zi nici tel...sunt ulii care stau la panda sa i apere pe tepari.
Raspunde

observatie

Acum 11 ani

de ce nu va dati intalnire la politie ? sau la procuratura ?
Raspunde

Andreea

Acum 10 ani

Buna. sunt si eu una dintre persoanele care a cumparat un apartament in Selimber...azi am aflat ca Filimon este arestat! as vrea sa pot sa vorbesc cu cineva care a mai cumparat de la Filimon in Selimber...sa stiu si eu cat de grava este situatia...si ce e de facut :( as vrea daca se poate sa ma contactati pe adresa de email: [email protected] va multumesc
Raspunde

Achtung schatzi !

Acum 10 ani

Toti pacalitii cu apartamente sunt anuntati pe aceasta cale ca au ****
Raspunde

eu

Acum 10 ani

Achtung schatzi ...poate intr- o zi vei pati si tu ceva si atunci sa vezi cum este sa-ti belesti sfanta viata,inteligentule !!!
Raspunde

Me

Acum 10 ani

****
Raspunde

pagubit

Acum 10 ani

DACA TOT ADUCETI INVINUIRI UNOR PERSOANE...DE CE NU FACETI PLANGERE PENALA????EU SUNT UNUL DIN PAGUBITI.
Raspunde

Jeni

Acum 10 ani

Da ,vreau sa va spun ca eu am fost pagubita.Am cumparat un apartament(mansarda )in zona terezian,de la Roman ovidiu cred k tot Sibiul a auzit de acest escroc,,si am incheiat contractul de promisiune la acest,,,Margineanu ,,,care acum e inchis.Cum poti sa inseli atatia oameni farà un pic de mila???sa stea sa putrezeasca in inchisoare acest ...k nu pot sal numesc om,,,ma nenorocit ,am muncit 5ani in italia Sami pot cumpara un apartament ca nu aveam unde sa stau,,si cand colo mau lasat si farà bani,si farà contract pe apartament.Rusineeeeeeee MARGINEANU tu nu teai gandit la sufletele oameniilor????teai gandit la buzunarul tau..Sati dea D-zeu c\'è meriti.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus