Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Reduceri pana la 70 la suta in Sibiu Shopping City, la Noaptea Preturilor Mici

Sibiu Shopping City organizează “Noaptea prețurilor mici” , sămbătă, 17 noiembrie, începând cu ora 18:00.

Programul începe cu o prezentare de modă în care câteva branduri cunoscute își vor prezenta colecțiile de iarnă. C&A, Steilmann, Orsay, New Yorker, Takko, Rinascimento, Mont Blanc, Bigotti, Reno, Benvenutti se numără printre mărcile care vor etala tendințele Revelionului 2013.

Cătălin Dezbrăcatu’ se va ocupa cu atmosfera. El va găzui concursuri instant și organiza evenimente inopinate printre cumpărători.

”Promoțiile tentante și reducerile de până la 70% vor fi în tot parcul comercial până la ora 02.00. Mai mult, primele 500 de persoane care achiziționează produse în valoare de minim 150 lei pe un singur bon de casa, in orice magazin vor primi câte un voucher de cumpărături în valoare de 50 lei care va putea fi folosit începând cu săptămâna următoare, până la sfârșitul lunii noiembrie”, transmite conducerea Sibiu Shopping City.

Seara sun programate și două concerte: DJ Project și Voltaj, la care intrarea este liberă .

Pentru mai multe informații privind evenimentele, regulamentele de concurs și ale promoțiilor, accesați pagina de Facebook a Shopping City Sibiu, precum și website-ul www.shoppingcitysibiu.ro.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus