Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Viaductul Gara Mica va fi redeschis luna viitoare

La șase luni după începerea efectivă a lucrărilor pentru reparațiile capitale ale viaductului de la Gara Mică, echipele de constructori pregătesc deschiderea traficului pe ambele sensuri. Data redeschiderii circulației pe podul care asigură intrarea în oraș dinspre Mediaș nu a fost încă stabilită, dar va fi ”cu siguranță” în cursul lunii decembrie.
”După lucrările de asfaltare vom demara cele pentru realizarea rosturilor. Acestea vor începe luni și ar trebui să dureze cam zece – 12 zile. Până la finele acestei luni vor fi montați și parapeții, iar în timp util vom termina și montarea stâlpilor pentru iluminatul public. Cu siguranță traficul va fi redeschis în cursul lunii decembrie”, spune Marius Sitar, directorul SC Sinecon SRL, firma contractată pentru lucrările de la viaduct.

”Mai sunt lucrări de efectuat, dar nu la suprastructura podului, astfel încât acestea vor putea fi executate fără a mai închide circulația”, mai arată Marius Sitar.

Contractul pentru reparația capitală a viaductului a fost semnat între Primăria Sibiu și asocierea Sinecon – Con-A – Geiger Transilvania și Wihelm Geiger GmbH la începutul lui aprilie, iar circulația pe pod a fost închisă la finele lunii iunie. Valoarea contractului stabilită în urma licitației a fost de 1,62 de milioane de euro cu tot cu TVA.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

13 comentarii

buluc

Acum 11 ani

Arata bine, felicitari
Raspunde

ion

Acum 11 ani

Pai cum nu dau wcul de OSB din mijlocul podului cu polistiren si decorativa?
Raspunde

ion

Acum 11 ani

Au lucrat baietii cu un elan si utilaje de orice asociatie de locatari poate contracta o lucrare de asta. 3 oameni la o lopata si o roaba s-au plimbat pe pod atitea luni. Pe cind un dosar pt licitatiile astea. Constructorii freaca menta pe banii nostri.
Raspunde

mosu

Acum 11 ani

marius sitar un om serios se poate conta pe cuvintul lui a lucrat cu spor si f bine a scurtat timpul si circulatia chinuita se va normaliza FELICITARI familiei sitaru de sarbatorile ce vin
Raspunde

Odin

Acum 11 ani

Stati linistiti vine eon in Ianuarie si face cateva santuri transversale. Chiar daca nu au tevi de gaz in pod dar nu pot exista 100m de asfalt proaspat fara un sant de la eon ... se strica reputatia firmei ce naiba :)
Raspunde

Adi

Acum 11 ani

Ar fi interesant sa vedem \"niste santuri\" pe pod facute de cei de la e on gaz (cu litere mici ca litere mari nu merita). Ar fi prea de tot sa ramana o frumusete de tronson proaspat asfaltat fara defecte ce naiba....
Raspunde

@ion

Acum 11 ani

Ești un bou. Chiar s-a lucrat bine la podul ăsta. Trebuia să fie închis până anul viitor și reușesc să îl deschidă în 3 săptămâni. Tot firmele astea au făcut și podul peste cibin și după ce toată lumea a înjurat acum traficul în zona aia este foarte ok și lucrarea arată bine. Hai să nu mai chibițăm de pe margine și să nu mai scuipăm peste tot doar pentru că nu ne vede nimeni în spatele calculatorului.
Raspunde

votant

Acum 11 ani

felicitari primariei si in mod special lui K JOHANNIS singuru de dupa alegeri arata ca faptele vorbesc restu gargara si nema realizari continuati domnule primar si la viitoarele alegeri veti fi votat cu 99 la suta poate intretimp se trezesc si aia 15 la suta care au votat ei in nici un caz nu sunt sibieni
Raspunde

@ votant

Acum 11 ani

I-ati ba niste hartie igienica sa te stergi la gura, ca ti-a ramas kkt in coltul gurii!
Raspunde

@9

Acum 11 ani

Mai bine ai invata sa scrii inainte de a atinge tastatura.. In plus, cum ai reusit sa acumulezi atata frustrare?
Raspunde

sibian

Acum 11 ani

Foarte bine....o veste buna...sper ca acuma o sa urmeze si viaductul din V.Aron ca e un dezastru.
Raspunde

ion

Acum 11 ani

Domnu @ , ai petrecut la Ibiza de pe lucrarile la cele 2 poduri. Numesti pod, puntea de pe cibin? Cel mai dificil lucru pt cel care a contractat lucrarea a fost cum sa traga de timp. 2 oameni odata la 3 zile. Podul din Terezian trebuia sa fie gata demult daca chiar vrei sa stii.
Raspunde

ha ha

Acum 11 ani

se vede din poza ce asfalt aiurea au turnat...bn k lau facut comunistii calumea si mai tine cativa ani buni.nu va faceti griji k-si primeste papa johi procentele de la toate licitatziile.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus