Ingrediente:
- 1.5 kg pui
- 2 linguri ulei de măsline
- 1 linguriță coajă de lămâie, rasă
-3/4 linguriță sare
-1/2 linguriță piper negru măcinat
-3 căței de usturoi, tocați
-3 cartofi copți , decojiți și feliați
-4 felii de lămâie.
Amestecă într-un castron o lingură ulei, rozmarinul, 1/2 linguriță sare, 1/4 linguriță piper și usturoiul. Așează carnea în tavă, apoi pune lângă ea cartofii. Stropește cartofii cu o lingură de ulei.
Unge bucățile de carne de pui cu sosul din castron. Lasă puiul 40 de minute la 220 grade Celsius și încă 20 minute la 95 grade.
Presară peste cartofi un sfert de linguriță de sare și tot atât de piper. Se servește cu felii de lămâie și rozmarin pe deasupra.
Acest preparat este potrivit cu o salată verde. Poftă bună!
Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).
Dacă ți-a plăcut, distribuie articolul și prietenilor tăi
Vizualizari: 138


Ultimele comentarii
Acum 14 ore
BOGDAN
Acum 14 ore
Unul
Acum 14 ore
Gen
Acum 14 ore
Emil
Acum 15 ore
Claus