Luni,
28.11.2022
Partial Noros
Acum
2°C

Intreruperea furnizarii apei in cartierul Valea Aurie

SC APĂ CANAL SA anunţă că pentru executarea unor lucrări de cuplare la noile reţele de distribuţie, marți 27 noiembrie ac, între orele 08,00 – 22,00 se va întrerupe furnizarea apei potabile în cartierul Valea Aurie, în perimetrul delimitat de străzile Agârbiciu, Sibiel, T.Mihaly şi Iazului.
SC APĂ CANAL SA va  pune la dispoziţia populaţiei apă menajeră, prin intermediul unei cisterne care va staţiona la intersecția străzilor Ludoș și Sibiel.
Lucrările sunt executate de SC HIDROCONSTRUCȚIA SA în cadrul Proiectului POS Mediu, realizat cu finanţare europeană.
Abonaţii sunt rugaţi  să-şi asigure rezervele necesare de apă.
Informaţii suplimentare pot fi obţinute Dispeceratul S.C Apă Canal S.A. Sibiu, tel: 0269-222.777, telverde 08008.202.202.
             Director General                                       Şef birou
        Ing. Mircea Niculescu                                   Thomas Roth

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

Marius

Acum 9 ani

Acesta a fost anuntul oficial, dar despre intreruperea apei din data de 29 noiembrie si 30 noiembrie nu anunta nimeni nimic. Oare niste incompetenti nu au reusit sa-si termine treaba? Cu siguranta - DA! Efectiv isi bat joc de locatarii din acest cartier...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus