Luni,
28.11.2022
Parțial Noros
Acum
4°C

Perisic, antrenor CSU Sibiu: "Urmeaza o perioada mai dificila"

După victoria obținută în prelungiri în fața Gazului Metan, scor 98-93, pentru CSU Sibiu urmează câteva meciuri dificile, pe care „studenții” vor trebui să le joace într-un timp relativ scurt.

În perioada 5-12 decembrie, CSU va juca împotriva echipelor Timba Timișoara, CSȘ Giurgiu, respectiv Farul Constanța.

Instalat pe banca tehnică înaintea jocului de la Mediaș, Miodrag Perisic a reușit să își încununeze debutul cu un succes răsunător. Însă, antrenorul echipei de baschet masculin din Sibiu consideră că perioada dificilă abia acum începe. „Săptămâna trecută a fost bună, pentru că am avut cinci-șase zile în care să ne antrenăm și să cunosc echipa. Acum avem o perioadă mai dificilă, pentru că meciurile se joacă miercuri-sâmbătă, miercuri-sâmbătă. Mâine(n.r. - miercuri, 5 decembrie) avem jocul cu Timba, după care nu știu dacă o să facem antrenament sau o să mergem direct la Giurgiu”, a declarat acesta în cadrul conferinței de presă din data de patru decembrie 2012. 

„Trebuie să avem și un pic de noroc”

Perisic consideră că echipa sa a avut parte și de noroc în meciul cu Gaz Metan, de sâmbătă, 1 decembrie. Însă, „norocul a fost unul meritat”. „O să am o opinie despre echipa mea pe parcursul meciurilor. S-au antrenat și au jucat foarte bine săptămâna trecută. Echipa este disciplinată, are reguli și vom continua în acest sens. Dar, voi avea o imagine de ansamblu abia după ce vom trece de această secvență de meciuri foarte dificile. În aceste meciuri dificile poți vedea cum reacționează jucătorii, cum va fi totul. Trebuie să avem și un pic de noroc, așa cum am avut la Mediaș. La Mediaș am spus că am meritat acel noroc, pentru că ei(n.r. - jucătorii) nu s-au oprit. A fost foarte important faptul că atunci când Mediașul era să câștige jocul noi am revenit. Aceasta este o calitate a jucătorilor, pe care au arătat-o în meci. Cel mai important este acum să arate că au calitatea de a supraviețui și de a reveni. Acest lucru mă face fericit și îmi dă încredere că vom face o treabă bună.  În meciul de la Mediaș a fost o energie incredibilă, care este foarte dificil de etalat în fiecare meci. În acel meci, au luptat incredibil, poate au dat maximum. Chiar dacă au fost și greșeli, toți cei care au fost la Mediaș au dat maximum, de la staff la președinte și jucători. Toți am fost uniți, iar acest lucru s-a văzut pe teren. Pe hârtie, Gazul are o echipă foarte bună, costisitoare. Nu spun că echipa noastră nu este bună, pentru că este la fel de bună. Dar, pe hârtie valoarea lor este mai mare. Însă, cu energia și voința pe care au avut-o au câștigat meciul pe terenul din Mediaș, unde este foarte dificil să învingi. Am văzut și în Fiba Eurochallenge că aproape nimeni nu poate să o bată pe Gaz Metan acasă.

„Target-ul nostru e să încercăm să fim în primele opt”

Obiectivul declarat al echipei este unul din primele opt locuri ale clasamentului. Trebuie menționat că momentan CSU Sibiu ocupă poziția a 11-a, cu 14 puncte. „Am realizat ceva foarte frumos la Mediaș, dar a trecut, trebuie să uităm. Le-am spus jucătorilor la vestiare, când sărbătoreau, că suntem doar pe locul 11, iar target-ul nostru este să încercăm fim în primele opt. Să încercăm, pentru că este o diferență mare între noi și alte echipe. Nu vreau să îi presez, dar vreau de la ei să muncească și să încerce să își îmbunătățească jocul. Cu multă muncă, cred că vom reuși”, a mai declarat Perisic.

Sibienii joacă mâine, cinci decembrie, pe propriul teren, în compania echipei BC Timba Timișoara. Meciul, care începe la ora 18.00, face parte din etapa a 11-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin. 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus