Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
11°C

S-au aprins luminile din bradul de la Cisnadie

Miercuri, la Cisnădie s-au aprins luminile în bradul de Crăciun, în prezenţa a zeci de copii şi a zece moşi sosiţi cu daruri.

“A fost un moment foarte frumos şi emoţionant, atât pentru copiii din şcolile şi grădiniţele din Cisnădie, cât şi pentru echipa organizatoare, în frunte cu primarul Gheorghe Huja. Instalaţiile sunt minunate, toate sunt noi şi îmbracă de sărbătoare orăşelul nostru”, a spus Otilia Man, reprezentanta Primăriei Cisnădie.

Seara de miercuri a fost completată cu un program artistic de poezii şi colinde, susţinut de copiii din Cisnădie, iar zece moşi au venit cu sacii plini de bomboane şi ciocolată şi i-au răsplătit pe micuţi.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

8 comentarii

elena

Acum 11 ani

bravo ,,,foarte bine ,,,cisnadia are nevoie de mai multa publicitate ca oras turistic,,,salutari din spania domnul primar sunt din cisnadie centru ,,sarbatori fericite
Raspunde

marcel

Acum 11 ani

cisnadiea e frumoasa dar mai e mult de lucru an ea de exemplu refaceti stada pe teilor ca e dezastru ,,,bradul e foarte frumos,,,
Raspunde

oana

Acum 11 ani

daca sar deschide si spitalul an oras e si mai bine ,,,barselona,,,fain brad
Raspunde

El Intermedio

Acum 11 ani

Sinteti tripleti?Nu de alta,dar aveti doar un calculator cu acelasi ip.Ati putea sa-i scrieti Mosului sa va aduca o carte de gramatica.
Raspunde

@1,2,3

Acum 11 ani

incredibil.... nu mai am cuvinte :))))))))))))
Raspunde

@5

Acum 11 ani

:)))))))
Raspunde

vai

Acum 11 ani

vai ce veste tare...un brad cu lumini intro localitate cu 10000 de locuitori.....hai sa scriem si k este la lidl ciocolata de import....vai de voi
Raspunde

Silvia Finkbeiner

Acum 11 ani

Cisnadia e frumoasa dar mai e mult de lucru la ea. Daca s-ar deschide Spitalul ar fi foarte bine pentru toata lumea.Sarbatori Fericite va transmit din Germania. Mfg Silvia Finkbeiner ( Ispas Silvia)
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus