Duminică,
27.11.2022
Innorat
Acum
2°C

Au stabilit: viaductul Gara Mica, circulabil de miercuri, de la ora 11:00

Cea mai scurtă cale de acces din Sibiu înspre Mediaș, cea peste calea ferată în prelungirea străzii Lungi, va fi redeschisă circulației la mijlocul săptămânii viitoare. Miercuri, 12 decembrie, de la ora 11:00, circulația va fi redeschisă în prezența primarului Sibiului. ”Suntem foarte bucuroși că putem deschide circulația la jumătatea termenului inițial negociat”, a anunțat Klaus Johannis.
Lucrările care mai sunt de executat la viaduct nu vor afecta circulația. Contractul pentru reparația capitală a viaductului a fost semnat între Primăria Sibiu și asocierea Sinecon – Con-A – Geiger Transilvania și Wihelm Geiger GmbH la începutul lui aprilie, iar circulația pe pod a fost închisă la finele lunii iunie. Valoarea contractului stabilită în urma licitației a fost de 1,62 de milioane de euro cu tot cu TVA.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

11 comentarii

@traian

Acum 9 ani

Strazii lungi? Zau asa?...
Raspunde

ha ha

Acum 9 ani

ha ha..pai comunstii au facut podul de la a la z mai repede decat voi asfaltul ..halal firme...
Raspunde

unU

Acum 9 ani

@2 pentru tara asta, e ultra rapid
Raspunde

@ha ha

Acum 9 ani

Sa mori tu ca au facut podul mai repede. Ai ceva statistici?
Raspunde

84.232.161.131

Acum 9 ani

sa moara ma ta mai ioane dk te mint...au lucrat comunistii pe rupte si numai cu lopata si roaba au carat ciment si betonul....si mancau numai franzela si parizer deala pe jumate verde....pai de trebuiau astia sa faca podul nou nu le ajungea 20 de ani....
Raspunde

@192.109.190.88

Acum 9 ani

Atunci cand nenorociti ca tine, care injura de mama, au acces la internet te rog sa ma crezi ca evit sa ascult argumente. Pentru cultura ta generala acel viaduct a fost construit in 2 ani de zile pe vremea comunistilor si acum s-a executat o reabilitare completa in 5 luni de zile.
Raspunde

ha ha

Acum 9 ani

cand aveam eu internet nu stiai cu ce se mananca.....lasa vraja cu viaductul k putea fii gata in 6 saptamani..am vazut ca lucrau la el 5 muncitori ,3 lopeti si o roaba...este normal asa?
Raspunde

hermann stadt

Acum 9 ani

bine ca se redeschide@
Raspunde

@7

Acum 9 ani

maestre, nu ma intereseaza ce ai vazut tu si nu ma intereseaza cine lucreaza, eu sunt bucuros ca in orasul asta se intampla ceva si se construieste. Aveau termen la anu si au terminat anul asta, bravo lor si la mai multe. Netul este plin de indivizi care isi dau cu parerea despre orice. Esti proiectant? Esti de meserie ca sa sti cat dureaza? Eu nu sunt de meserie dar sunt bucuros ca o sa pot circula spre medias fara sa ocolesc pe centura. In rest, hai sa continuam cu atitudinea asta, sa injuram pe oricine pentru ca internetul ne confera sansa de a scuipa virtual pe oricine si orice. Sunt sigur ca vom ajunge departe.
Raspunde

interzisu

Acum 9 ani

pe centura circulau numa\' prostii. Oamenii normali mereau pe la nebuni :)) (asa sa dau si io cu piatra-n balta)
Raspunde

Ovi

Acum 9 ani

Excelent. La primavara-vara daca termina lucrarile si la Strada Lunga va fi minunat. NU am crezut ca il termina asa de rapid. Prima luna erau vreo 6-7 mincitori pe tot podul, dupa care au venit forte noi.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus