Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Principele Nicolae al Romaniei a vizitat astazi Dumbrava Sibiului

Alteța Sa Regală Principele Nicolae al României, fiul Principesei Elena şi nepot al Majestății Sale Regele Mihai, a petrecut  astăzi două ore în Muzeul Civilizației Populare Tradiționale ASTRA, pe care l-a parcurs, cu sania, într-un tur ghidat.

Alteța Sa s-a declarat încântat de peisajele oferite de Muzeul în Aer Liber, situat în Rezervaţia Naturală a Pădurii Dumbrava, de monumentele  expuse, mai ales de Biserica din Bezded, în interiorul căreia a petrecut câteva minute, intrând în atmosfera sărbătorilor de sfârșit de an, dar și de Centrul ASTRA pentru Patrimoniu, unde i-au fost prezentate câteva dintre ,,secretele“ din spatele expoziției în aer liber: lucrul în atelierele de conservare-restaurare, precum și depozitele de obiecte de patrimoniu, care susțin activitatea expozițională.

,,Vă mulţumesc pentru o dimineaţă fantastică şi pentru un foarte plăcut tur ghidat al muzeului cu sania trasă de cai. Facilităţile oferite de laboratoarele Centrului ASTRA pentru Patrimoniu sunt impresionante, reprezentând oportunităţi extraordinare pentru studenţii de la secţiile de conservare-restaurare“, a spus principele Nicolae.

Principele Nicolae şi-a manifestat intenţia de a reveni în Muzeul din Dumbrava Sibiului  la vară, pentru a vizita şi interioarele  gospodăriilor ţărăneşti, care în această perioadă a anului sunt închise.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

CULTIVAREA CIUPERCILOR

Acum 11 ani

Iata cum Afacerea ta cu Ciuperci devine profitabila in doar 170 de zile si iti aduce la o micro-ferma de 80 mp amenajata pe 3 nivele, 80-100 kg ciuperci/MP pe an, la 7-8 lei/kg obtii un profit de peste 23.000 euro pe an. Detalii pe : cultivareaciupercilor.ro
Raspunde

hi, hi

Acum 11 ani

Asta cu CULTIVAREA CIUPERCILOR este de la Primarie si are ca sarcina sa faca disparute ultimele comentarii negative la adresa primarului!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus