Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
15°C

Acapella aduce cele mai frumoase colinde la Sibiu

Cele mai cunoscute colinde vor răsuna în Piața Mare și vor completa atmosfera de basm din orășelul lui Moș Crăciun, în cadrul concertului “Let it snow” oferit de Grupul Vocal Acapella.

Acapella va susține primul concert de colinde și cântece de Crăciun sâmbătă, 15 decembrie, de la orele 19:00, în Piața Mare.

“Programul concertului îi va purta pe cei prezenți, timp de 50 minute, în lumea copilăriei, cu colindele tradiționale românești, apoi vor fredona alături de Grupul Vocal Acapella câteva dintre cele mai cunoscute cântece de Crăciun în engleză şi în germană. Prezent de şase ani la Sibiu, Grupul Vocal Acapella completează tabloul artiștilor care colindă sibienii și turiștii din ţară și din străinăte”, spun organizatorii.

De asemenea, concertul va fi reluat luni, 17 decembrie, de la orele 19:00, la Ramada Hotel, în sala Atrium unde locurile sunt limitate, iar rezervările se fac la numarul de telefon 0269/235505.

Grupul este condus de George Miron, dirijor și solist. Acapella are o discografie pentru Crăciun formată din cele patru albume lansate “Trei crai de la Răsărit”, “Noi în seara de Crăciun”, “Crăciun cu Acapella” şi “10 ani cu Acapella”.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus