Joi,
18.04.2024
Innorat
Acum
5°C

Ajutoare pentru sibienii de la adapostul de noapte

Departamentul Social din cadrul Arhiepiscopiei Sibiului a oferit ieri seară ajutoare la adăpostul de noapte din Sibiu. Delegaţia a fost condusă de consilierul social de la departamentul amintit, pr. Nicolae Rusu. Acţiunea a făcut parte din programul “Ajutor pentru urgenţe” şi a vizat persoanele fără adăpost din Sibiu, care sunt feriţi de frigul iernii în imobilul pus la dispoziţie de autorităţi.

Peste 35 de oameni fără adăpost au primit din partea Arhiepisopiei Sibiului alimente, dulciuri, cafea, ceai şi multe alte ajutoare atât de necesare în această perioadă din an. Părintele consilier Nicolae Rusu le-a transmis binecuvântarea Înalt Preasfinţitului Laurenţiu, Mitropolitul Ardealului şi i-a asigurat pe nevoiaşi că ierarhul le poartă de grijă şi îi va ajuta periodic prin Departamentul Social. “Suntem datori să aducem acestor oameni un mic ajutor şi vom face acest lucru cât mai des. Persoanele fără adăpost sunt cea mai defavorizată categorie socială din oraş şi de aceea sunt mereu în atenţia noastră”, a spus pr. Rusu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus