Sâmbătă,
04.02.2023
Heavy Snow
Acum
-2°C

Fumurile functionarilor se vad de departe

De mai bine de zece ani, Sibiul a devenit unul din primele oraşe "descentralizate" de la sistemul unic de distribuţie a agentului termic, debranşate cu alte cuvinte. Iar fără căldură de la Energie Termică, fiecare sibian, asemenea fiecărei instituţii mai mult sau mai puţin publice, şi-a amenajat propria centrală, pentru căldura de peste iarnă.

Acest lucru a devenit foarte evident la Direcţia Sanitar-Veterinară şi pentru Protecţia Alimentelor Sibiu, aceea care, printre altele, împart amenzi în stânga şi în dreapta pe numele celor care atentează conştient sau nu la sănătatea sibienilor. A devenit evident mai ales pentru cititorii noştri, unul dintre ei trimiţându-ne câteva fotografii care să ilustreze "evidenţa". Din imagini, se vede în mod clar cum prin coşul de fum al clădirii care adăposteşte Direcţia Sanitar-Veterinară, iese o dâră care ar face invidioase multe combinate chimice. "Sper ca cineva să le atragă atenţia, mai ales că nu este pentru prima dată", ne semnalează cititorul care "semnează anonim". "De ce «o semnez şi o trimit anonimă?» Fiindcă în secolul 21, în România, nu mă simt protejat de instituţiile statului şi nu cred că o sesizare de la un om obişnuit se poate termina altfel decât fără răspuns şi, eventual, cu «urmări»", mai arată cititorul Turnul Sfatului.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

5 comentarii

socialistul

Acum 10 ani

Si care-i problema daca cei care locuiesc sau muncesc acolo fac focul cu lemne. Banuiesc ca nu-i vorba de incinerarea unor deseuri nocive.
Raspunde

dapero

Acum 10 ani

Decat sa dezinformati opinia publica cu fotografii si texte facute de toti `neicanimeni`, mai bine intai sa va informati si apoi sa publicati.Dar ce spun eu aici, ca la noi mai intai sa da din gura si apoi se gandeste. P.S. La cat mai multe editii !!
Raspunde

un sibian

Acum 10 ani

daca scriem articole dupa anonime si fara nici o documentare prealabila , inseamna ca presa a devenit un centru de barfe ieftine
Raspunde

pucistul

Acum 10 ani

a dracu lemnele alea, erau invelite in cauciuc...eu cred Dapero ca e trucata poza. daca o descarci si o maresti se vede ca e facuta e photoshop
Raspunde

poate

Acum 9 ani

arde deseuri confiscate si distruse de ei sa nu mai lase urme . [ crematoriu ] in mijlocul orasului , depinde unde bate vintul , acolo se duc microbi .
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus