Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

CSU Sibiu incheie anul pe teren propriu

CSU Atlassib Sibiu joacă sâmbătă, 22 decembrie, de la ora 18.00, pe propriul teren, cu CSM București, locul patru în Liga Națională de Baschet Masculin.

Antrenorul Miodrag Perisic spune că CSUvrea să termine anul 2012 cu un succes pe propriul teren. CSUnu are probleme de lot înaintea acestei partide. „Jucăm cu o echipă bună, dar am încredere în jucătorii mei și sper să învingem. Ar fi și un cadou de Crăciun pentru suporteri și asta ne face să ne dorim și mai tare victoria”, a spus Miodrag Perisic pentru csusibiu.ro.

Fără vacanță

Baschetbaliștii sibieni vor avea liber numai două zile după meciul cu CSM București, deoarece după Crăciun se va juca meciul din Cupa României, de la Timișoara. „Nu sunt sărbători, din păcate, pentru noi. Jucătorii au liber pe 24 și 25 decembrie, după care în 26 decembrie toată lumea revine la antrenamente. Nu e o situație prea fericită, dar nu avem ce face”, a declarat Perisic.

Partida cu CSM București are loc în Sala Transilvania, de unde, în ziua meciului, vor putea fi cumărate bilete cu începere de la ora 16.00.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus