Luni,
24.06.2024
Partial Noros
Acum
26°C

PNL Sibiu: Sorin Iliesiu nu e Agamita Dandanache

Sorin Ilieșiu este un om de cuvânt, dârz, care a câștigat încrederea sibienilor și care nu poate fi comparat cu Agamiță Dandanache. Acesta este în rezumat punctul de vedere al organizației PNL Sibiu, legat de un articol publicat în Turnul Sfatului, în care senatorul Sorin Ilieșiu era comparat cu personajul lui I.L. Caragiale, Agamiță Dandanache. Organizația locală a PNL a transmis un drept la replică în urma articolului publicat în 16 decembrie, pentru a-și clarifica punctul de vedere. Din același motiv, redăm mai jos, înainte de textul complet al comunicatului PNL Sibiu, una din ultimele replici ale lui Cațavencu din piesa ”O scrisoare pierdută”: ”Cațavencu: (foarte ameţit, împleticindu-se-n limbă, dar tot îngrăşându-şi silabele) Fraţilor! (toţi se-ntorc şi-l ascultă.) După lupte seculare, care au durat aproape treizeci de ani, iată visul nostru realizat! Ce eram acuma câtva timp înainte de Crimeea? Am luptat şi am progresat: ieri obscuritate, azi lumină! Ieri bigotismul, azi liber-pansismul! Ieri întristarea, azi veselia!... Iată avantajele progresului! Iată binefacerile unui sistem constituţional!”

 
 
Drept la replicã
 
Domnul senator Sorin Ilieşiu a câştigat încrederea sibienilor
 
 
PNL Sibiu dezaprobã maniera deplorabilã prin care domnul Alin Bratu îl caracterizeazã pe domnul senator Sorin Ilieşiu, în articolul “Cine sunt noii parlamentari de Sibiu” apãrut în ziarul “Turnul Sfatului” din data de 16.12.2012, articol în care dl. Bratu face următoarea afirmaţie: „Sorin Ilieșiu este văzut în Sibiu, chiar şi de către colegii de partid varianta locală a lui Agamiță Dandanache din piesa ”O scrisoare pierdută” a lui I.L. Caragiale”. 
Afirmaţia jignitoare a d-lui Alin Bratu este în totală contradicţie cu declaraţiile conducerii filialei PNL Sibiu referitoare la candidatura d-lui senator Ilieşiu. Filiala PNL Sibiu l-a susţinut necondiţionat pe dl Ilieşiu, apreciind cã o personalitate de anvergura domniei sale este îndreptăţită să facă parte din Senatul României.
Opinia conducerii filialei PNL Sibiu este împărtăşită şi de partenerii din USL Sibiu. Cităm în acest sens declaraţia din timpul campaniei electorale a d-lui Ioan Cindrea, co-preşedinte USL Sibiu: „Apreciez candidatura d-lui Sorin Ilieşiu în Sibiu şi îmi manifest admiraţia pentru întreaga sa activitatea profesională care îl califică drept un om de cultură valoros şi integru, un intelectual de mare ţinută. Suntem onoraţi ca municipiul şi judeţul Sibiu să fie reprezentat în Parlamentul României de Domnia Sa şi am convingerea că sibienii îl vor alege ca senator, pentru că Sorin Ilieşiu a demonstrat, prin toate proiectele sale duse la capăt, că este un om consecvent, un om de cuvânt şi dârz”.
De altfel, dl Sorin Ilieşiu, a prezentat într-un interviu acordat ziarului „Tribuna”, care sunt legãturile domniei sale cu Sibiul, iar rezultatul votului (57,38 % din numãrul voturilor valabile exprimate), reprezintã dovada cea mai clarã a faptului cã domnul senator Ilieşiu a câştigat încrederea sibienilor.  
Afirmaţia jignitoare a d-lui jurnalist Alin Bratu nu face altceva decât să discrediteze obiectivitatea jurnalistului care, în goana dupã audienţã, se preteazã la o asemenea josnicie.
 
      
Biroul de presă al PNL Sibiu
                                                                                          20 dec. 2012

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

24 comentarii

adevarul

Acum 11 ani

ba da, e!
Raspunde

transilvanus rex

Acum 11 ani

Esta un Agmita Dandanache perfect, fara cusur! La fel de senil si neavenit. :)))
Raspunde

dan

Acum 11 ani

o lipitoare jegoasa care nu va face nimic ptr Sibiu
Raspunde

alex

Acum 11 ani

cred ca :)))))
Raspunde

Vasile

Acum 11 ani

Pentru un Sibiu veritabil de dreapta, este cea mai reprezentativă personalitate care a candidat pentru un loc în Parlamentul României. Este un intelectual veritabil, un adevărat monahist și un real antibăsist și anti Iliescu. Ziaristul PD-ist și comentatorii de mai sus, cred că nu au citit nimic din Caragiale, pe de-o parte, iar pe de altă parte sunt niște nesimțiți.
Raspunde

HELMY

Acum 11 ani

Nu stiu daca este AGAMITA sau nu ,dar stiu ca cei trei ILIESIU,NEAGU SI CAZAN nu fac cat unul bun.
Raspunde

de acord cu Vasile

Acum 11 ani

Domnul Iliesiu este un intelectual care a avut curajul sa-l infrunte pe Basescu atunci cand acesta a luat-o razna. Putini dintre cei alesi au facut-o. A candidat la Sibiu in competitie cu domnul Ariton si a castigat. Nimeni nu poate contesta asta. Ca legea electorala basista i-a permis si domnului Ariton sa stea pe acelasi scaun cu castigatorul alegerilor, asta nu mai este vina sibienilor. Rusine pentru jurnalistul Alin Bratu.
Raspunde

bulica

Acum 11 ani

Si o maimuta daca candida, castiga... Omul asta Iliesiu, parasutat din Bucuresti, nu cunoaste absolut deloc Sibiul, si nici nu cred ca-l va interesa vreodata. Dar, lund-o pe aia dreapta, nici Ariton, Cazan, Neagu-betivu si ceilalti, nu-s mai breji... d\'aia suntem unde suntem, ca tupeistii incompetenti se baga-n fata si in nesimtirea lor raman acolo... vai de noi...
Raspunde

@Vasile si ai lui

Acum 11 ani

Bai baieti,mai spalati-va la gura inainte de a scrie ceva!Nu ne puteti face nesimtiti ca nu suntem deacord cu voi.In schimb noi va putem spune mitocani si ignoranti.Cat despre Caragiale,lasati-o asa, ca la expresiile pe care le folositi,poate sa fi auzit de el asa din intamplare.
Raspunde

un sibian

Acum 11 ani

anvergura,valoare...deja sunt emotionat.sunt jalnici cei de la pnl....
Raspunde

Val

Acum 11 ani

PDL-eprele au dreptate. Pt sibieni Tzurcana de Botseni a facut mai mult, la fel Ariton si celelalte PDL-epre. Din aceasta cauza nu am scapat de ei. Pacat ca am scapat de PDL-epre ca aveam o fericire pe care nu o sa o mai prindem.
Raspunde

Prostul

Acum 11 ani

Votati PPDD. Votati rudarul sudic pe post de clovn. Mai bine Sandu Ciorba si Barbatu care-i barbat pe post de imn decat DD.
Raspunde

sibian

Acum 11 ani

Mai Dandanache nu-ti mai atribui merite tu si alti oprtunisti ai u.sl.asilor ca prostimea ce va votat si Bin Laden daca era pe lista voastra ar fi iesit parlamentar .
Raspunde

Railor

Acum 11 ani

Nu-i luati acest titlu lui cazan!
Raspunde

mosu

Acum 11 ani

aproape toate comentariile sint de la frustati PDL s-au ARD amindoua sant pe cale de desfintare dar sa facem pace si sa ne uram acum in prag de sarbatori liniste si sanatate si sa asteptam ca cei alesi sa munceasca bine ptr acest popor necajit
Raspunde

briza

Acum 11 ani

Nu am nimic cu dl Iliesiu cel parasutat de PNL la Sibiu nu l-am vazut, nu pot spune ca exista vre-o legatura intre persoana sa si Sibiu, probabil in mintea PNL Sibiu. Dar l-am votat pentru ca PDL sa plece, acuma ca Ariton este tot pe scaunul de senator? pentru ce am votat eu ? probabil pentru ca noi toti sa platim 2 senatori si votul meu in Parlamentul Romaniei prin dl Iliesiul va fi anulat mereu de Ariton... curat murdar coane Cazane.....ca tot veni vorba de Agamita Dandanache la Sibiu. Ai pus botul la centru, pentru cineva care a candidat cu procura speciala, Iliesiu nefiind menbru PNL si acuma va dati suparati, cu totii, ca un articol de ziar spune de fapt un adevar.
Raspunde

anonimus

Acum 11 ani

ce ati vrut s-a ramina omu pe dinafara acolo e cald si bine nu se simte criza trai pe vatrai 4 ani liniste mai vine o data la 3-4 luni s-a mai faca un chef cu colegi si printre 1-2 pauze mai ia cite un fraier care la votat in audiente da nu de alta s-a nu se plictiseasca iar seara la cite un talk- cioc la televiziuni unde ne plinge de mila la amarasteni de rind multa gargara si vorbe goale in final doresc SIBIUL IN PATRIMONIU UNESCO SUCESURI
Raspunde

@17

Acum 11 ani

Hai mai invata sa scrii in romana!
Raspunde

@18

Acum 11 ani

Mai schimba placa cu scrisu ca-i zgiriata rau.Altceva mai stii?Omul are idei bune,tu n-ai.
Raspunde

TONY

Acum 11 ani

TOTI CARE-I APRECIATI PE USL-isti SUNTETI NISTE..\"ACOPERIS DE PIPA\" A T E N T I E :Urmeaza Sfarsitul Lumii!!! {U S L}
Raspunde

vanga

Acum 11 ani

bai fratilor l-am vazut la tv pe Agamita asta-i tembel rau de tot .Una-l intreba moderatorul si alta raspundea. Parca-i lovit in aripa!!Asta nu-i tot la \"bibilica.\" Bai fratilor ce dracu am ales eu ???
Raspunde

vanga

Acum 11 ani

bai fratilor l-am vazut la tv pe Agamita asta-i tembel rau de tot .Una-l intreba moderatorul si alta raspundea. Parca-i lovit in aripa!!Asta nu-i tot la \"bibilica.\" Bai fratilor ce dracu am ales eu ???
Raspunde

anca

Acum 11 ani

Pai, n-a fost Dandanache dar, daca s-a inhaitat cu astia, cam asta a devenit. Parca fusese si un bun regizor. Pacat!!!
Raspunde

anca

Acum 11 ani

Pai, n-a fost Dandanache dar, daca s-a inhaitat cu astia, cam asta a devenit. Parca fusese si un bun regizor. Pacat!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus