Sâmbătă,
18.05.2024
Parțial Noros
Acum
19°C

Urari de Sarbatori. Ce va ureaza Johannis, Sitterli, Ariton si Cindrea

Personalitățile politice ale Sibiului, alese sau numite, vorbesc în mesajele de Crăciun despre liniște, pace, viitor, iertare și vestea cea bună a eliberării de rău.

 
Primarul Municipiului Sibiu, Klaus Johannis:
Sărbătoarea Crăciunului este cea care, împreună cu Anul Nou, ne aduce alături de cei dragi la sfârşit de an. Indiferent cât de greu a fost anul care se încheie, indiferent de provocările pe care le anunţă noul an, Crăciunul este momentul de linişte, pe care ni-l dedicăm nouă şi celor apropiaţi. Urez sibienilor un Crăciun fericit şi liniştit şi le doresc ca în spiritul acestei sărbători să găsească resursele pentru a începe un nou an cu bine!
 
Crăciun fericit!
Frohe Weinachten!
Boldog Karacsonyi Ünepetkivanok!
 
Ovidiu-Ioan Sitterli, Prefectul Judeţului Sibiu:
Sfânta sărbătoare a Naşterii Mântuitorului să vă lumineze spiritul, să vă aducă iubire şi pace în suflet! Vă doresc, dragi sibieni, să vă bucuraţi de un Crăciun liniştit, alături de cei dragi, dar să nu uitaţi de cei aflaţi în nevoie, de cei singuri şi nemângâiaţi.
Păşim în Noul An cu speranţă şi încrederea că vom construi, împreună, un viitor mai bun pentru comunitatea sibiană. Vă doresc un An Nou bogat în împliniri, de care să vă bucuraţi împreună cu cei dragi!
La mulţi ani!
 
Ioan Cindrea – Preşedintele Consiliului Judeţean Sibiu:
Dragi sibieni,
În aşteptarea Sărbătorii Naşterii Domnului şi a Anului Nou, doresc să vă transmit gândurile mele bune, de preţuire şi de încredere, alături de speranţa că ne vom putea bucura de pace şi bună înţelegere împreună cu toţi cei dragi. Fie ca de aceste sărbători de iarnă să ne lăsăm însufleţiţi de iertare, de bunătate, de recunoştinţă şi de generozitate pentru semenii noştri.
Vă urez tuturor un An Nou cu multă sănătate, belşug, împliniri şi binecuvântarea lui Dumnezeu!
 
Ion Ariton, Senator de Sibiu: 
Ne aflăm înaintea marii sărbători a Naşterii Domnului Isus Hristos. În fiecare an, Crăciunul este sărbătoarea bucuriei şi speranţelor renăscute, pentru popoarele lumii creştine. După un an cu destule încercări, să ne lăsăm copleşiţi de venirea pe lume a Celui care ne-a adus Vestea cea bună a eliberării de rău. Să-L întâmpinăm cu sufletele curate, redându-ne nouă înşine şansa acestei bucurii.
 
Fie ca Noul An – 2013 – să ne aducă pacea lui Isus Hristos în inimile noastre şi în întreaga societate românească.
 
LA MULŢI ANI!

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

6 comentarii

Salam Alecum

Acum 11 ani

CE N-AU INTELES VOTANTII USL SI DE CE LE ESTE FRICA POLITICIENILOR DIN PSD-PNL(USL): IN ROMANIA SINT 18200000 DE CETATENI CU DREPT DE VOT. 25% DINTRE EI NU VOR MERGE NICIODATA LA VOT. ASTA ESTE VALABIL IN APROAPE TOATE TARILE. RAMAN DECI : 75% DIN VOTANTI, ADICA APROX. 13500000. DACA SCADEM 4500000 DE VOTANTI USL, RAMIN 9000000 DE ROMANI CARE N-AU VOTAT SI NU VOR VOTA NICIODATA UN ASEMENEA GUVERN CUM ESTE USL. CIND ACEASTA MASA DE OAMENI LA CARE SE VOR ADAUGA MULTI USL-ISTI (CARE INTRE TIMP ISI DAU SEAMA CE AU VOTAT), VA IESI LA VOT SAU DOAMNE FERESTE PE STRAZI, NICI MACAR UNUL DINTRE CEI CARE SCRIU ASTAZI PE BLOGURI SAU RIDICA IN SLAVI VICTORIA USL IN VAZUL TUTUROR, NU VA RECUNOASTE CA A VOTAT CU USL. BINEINTELES CA NOI CEI CARE AM VOTAT ALTCEVA SAU AM STAT ACASA, STIM CINE SINT, PENTRU CA SI-AU TRIMBITAT OPTIUNILE SI VICTORIA MULT PREA MULT. CU SIGURANTA CA VA VENI VREMEA CIND VOR TREBUI SA NE EXPLICE DE CE NOI CEI MAJORITARI IN ACEASTA TARA AM FOST NEVOITI SA INGHITIM UMILINTELE PENALILOR, INCULTILOR SI A CELOR SARACI CU DUHUL. CU RESPECT SI SPERANTA PENTRU CEI CARE MAI GINDESC IN TARA ASTA. SARBATORI FERICITE !
Raspunde

Georg

Acum 11 ani

Eu va urez sa aveti totdeauna NUMAI CONDUCATORI PE CARE VI-I ALEGETI.
Raspunde

Georg

Acum 11 ani

ESENTA (ascunsa a) MESAJELOR: DOMNUL s-a nascut pentru ca voi sa observati ca EXISTA ACESTE PERSONAJE IMPORTANTE care va aduc MESAJUL LOR IMPORTANT.
Raspunde

nnnnnn mmmmm

Acum 11 ani

Toti sunteti la fel politica voastra e ciolanu spuneti o lege care ati dato de 23 ani pentru omu de rind ati praduit tara voi nu aveti nici o doctrina doctrina voastra e cum s-a furati sunteti niste penali ajunsi la bani publici
Raspunde

sasul hotz si bulangiu

Acum 11 ani

Herr Johannis este singurul care vomita in 3 limbi.
Raspunde

pentru Salam Alecum

Acum 11 ani

Imi place ca recunosti ca in tara aceasta sunt doar 13.500.000 votanti, ceea ce inseamna ca referendumul din vara trebuia validat. Daca ar fi fost validat referendumul si Basescu ar fi plecat, cu siguranta ca USL -ul ar fi iesit in alegeri cu un scor mult mai mic. Stand acasa la referendum, la indicatia idolulul vostru, nu ati facut decat un mare rau PDL -ului. V-ati facut-o cu mana voastra. Basescu v-a ridicat, Basescu v-a coborat. Citez un proverb : \" Fiecare pasare pe ciocul ei piere \".
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus