Marţi,
27.07.2021
Cer Senin
Acum
22°C

Sibienii au pierdut in Banat. Jenkins a debutat in jocul cu BC Timisoara

CSU Sibiu a pierdut la un coș diferență turul sfertului de finală al Cupei României, jucat, în deplasare, în compania formației BC Timișoara.

Baschetbaliștii sibieni au pierdut cu 82-84 primul meci din sferturile de finală ale Cupei României. Cele două echipe și-au împărțit primele două sferturi, primul revenind gazdelor(19-16), iar cel de-al doilea oaspeților(24-26). După pauză, diferența de pe tabela de marcaj s-a mărit în favoarea timișorenilor, care au închis sfertul trei la scorul de 29-17. Asaltul sibienilor din ultima parte a jocului a fost insuficient, meciul încheindu-se 84-82, după un sfert patru favorabil oaspeților(12-23).

Remarcații din tabăra sibiană sunt Christopher Lee, cu 25 de puncte marcate, Griskenas, cu 10 recuperări și Gruev, cu 10 pase decisive.

Ivan Jenkins a debutat la CSU

În acest joc, „studenții” l-au avut în teren și pe Ivan Jenkins, un baschetbalist american de 1.80 de metri. Potrivit publicației de specialitate totalbaschet.ro, Jenkins, care îl înlocuiește pe Jefferson Mason, se află la primul angajament în România. Americanul este în vârstă de 29 de ani și este originar din Durham.

Returul meciului din sferturi se joacă la Sibiu, în patru ianuarie 2013, de la ora 18.00.

foto: arhivă

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus