Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Debeljuh a trezit FCSB. Hermannstadt, out din Cupă

Debeljuh a trezit FCSB. Hermannstadt, out din Cupă

O posesie echilibrată, ocazii de gol de-o parte și de alta, număr identic al marilor ocazii, echilibru la șuturi la poartă, la cornere. Și totuși, în ultimul minut al partidei, FCSB reușește să se califice în semifinala Cupei României, în fața sibienilor de la Hermannstadt.

fcsb hermannstadt 3

În prima repriză, bucureștenii au intrat mai motivați pe teren, au controlat jocul, însă cu timpul sibienii și-au dat seama că nu au în față cel mai în formă adversar. Au echilibrat meciul, însă nu și cu faze clare de poartă.

Repriza a doua debutează cu trei schimbări care aveau să schimbe cursul jocului. Au intrat Florinel Coman și Denis Man la FSCB și Jo Santos la sibieni. În minutul 64 intră și Debeljuh în locul 64 și ocaziile de până atunci ale lui Yazalde, Dumitru, care de abia șterge minge, singur cu portarul și Jo, care a reușit să agite puțin atacul echipei, se concretizează. În minutul 75, un contraatac fulger al sibienilor face ca Dumitiriu și Debeljuh să rămână singuri cu doi adversari, reușesc să-i paseze, iar atacantul sibian îl lobează elegant, cu sânge rece, pe portarul Vlad. Sibiul părea să reușească să mai treacă încă o dată de FCSB în Cupa României.

fcsb hermannstadt 2

Bucureștenii s-au trezit însă în finalul meciului. Crețu centrează, iar Luchin interceptează mingea în careu și o bagă în propria poartă.  Era minutul 84, iar sibienii din tribune s-au așezat comod pentru prelungiri. N-a fost cazul. Sibienii nu mai sunt în stare să controleze finalul de meci, după o repriză secundă în care au făcut ce au vrut cu apărarea bucureștenilor, și FCSB reușește golul calificării în minutul 90. Man în pasează în careu cu călcâiul lui Coman. Rămas singur cu portarul Novo, bucureșteanul îl execută pe portughez cu un lob perfect.

fcsb hermannstadt1

Prelungirile nu mai schimbă cu nimic un meci pe care sibienii l-au pierdut pe ultima sută de metri. Scor final: 2-1 pentru FCSB.

Luni, sibienii se întorc în campionat, unde vor juca în deplasare cu FC Voluntari, de a ora 18, iar dacă echipa ”experimentată” de Miriuță în partida cu bucureștenii va juca la jumătatea nivelului de astăzi, pot veni trei puncte din deplasare.

 

Echipele de start

Hermannstadt: Novo - Vodă, Dobrosavlevici, Luchin, Bușu - Rimane, Taira - Petrescu, Sîntean, Dimitriu - Yazalde

Rezerve: Pop, Tiago, Dâlbea, Pires, Jo, Debeljuh, Cordea

Antrenor: Vasile Miriuță

Echipa de start FCSB: A. Vlad - Crețu, A. Miron, Filip, Panțîru - Ov. Popescu, Moruțan, Olaru - Ad. Popa, Ad. Petre, Fl. Tănase. Rezerve: Niga, Fl. Coman, Momcilovic, Vînă, Oaidă, Perianu, Man

Antrenor: Bogdan Vintilă

Stadion: Municipal (Sibiu)

Arbitru: George Găman // A1: Mircea Orbuleț; A2: Alexandru Cerei

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Domnariu Ghita

Acum 4 ani

Va multumim pentru spectacolul fotbalistic de exceptie, cei mai buni 280 de lei pe care i-am investiti impreuna cu familia! O echipa de perspectiva, cu un antrenor foarte bun, un public si un stadion exceptionale intr-un oras cum nu mai exista in lume! Iubim FCH!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus