Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
18°C

Urmarita pentru omor de italieni, arestata de sibieni

O femeie în vârstă de 34 de ani, dată în urmărire internațională în Ajunul Crăciunului, a fost identificată și arestată în patru ianuarie de către polițiștii sibieni.

Potrivit autorităților, pe numele tinerei - S. Maria, domiciliată în localitatea Hoghilag, a fost emis, în data de 24 decembrie 2012, un mandat european de arestare de către autorităţile judiciare italiene. Femeia a fost condamnată în Italia la 18 de închisoare pentru omor calificat. În fapt, instanța din Italia a decis că tânăra a omorât un bărbat în noaptea de 17/18 aprilie 2012. „(...) persoana solicitată a fost condamnată la pedeapsa de 18 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat (faptă prevăzută de art. 575 din Codul penal italian), constând în aceea că în noaptea de 17/18 aprilie 2010, a exercitat acte de violenţă asupra unui bărbat care avea intenţia de a întreţine un raport sexual cu aceasta, lovindu-l în mod repetat cu o armă alba, cauzând decesul victimei”, se arată într-un comunicat al IPJ Sibiu.

Arestată preventiv

În patru ianuarie, S. Maria a fost prezentată Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia şi Curţii de Apel Alba Iulia în vederea confirmării mandatului european de arestare. Instanța a emis pe numele femeii un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile.  Tânăra a fost încarcerată în Centrul de Retinere si Arestare Preventivă Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

Florian

Acum 11 ani

\"Urmarita de italieni pentru omor\" sau \"urmarita pentru omor de italieni\"??? Se pare ca articolul a fost scris de catre un italian care nu verbeste bine romana
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus