Marţi,
16.04.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Trei ore de balet pe gheata pentru publicul sibian

Trei ore vor dansa pe gheață cei 50 de balerinii ruși în cadrul spectacolelor pe care le vor susține la Sibiu, în data de 18 ianuarie. Cele două spectacole programate la Sala Transilvania vor avea o durată de 1,5 ore fiecare, cu o pauză de o jumătate de oră.

“Spectacolul necesită o producție tehnică foarte complexă. Întrucât Sala Transilvania nu a fost proiectată pentru a găzdui astfel de evenimente, singura posibilitate de a poziționa scena pe care va fi amenajat patinoarul astfel încât să asigure o vizibilitate bună tuturor spectatorilor, indiferent de poziția în sală, a fost cea de acum și anume central. Chiar dacă acestă decizie a însemnat anularea a jumătate din locurile disponibile în sală, reprezentanții Teatrului de Balet din Sankt Petersburg au agreat această variantă și au decis să ofere publicului sibian două reprezentații”, a declarat Mircea Buteanu, organizatorul evenimentului.

Datorită cererii mari de bilete de categoria 5, 6 și 7, organizatorii au decis redistribuirea biletelor disponibile exclusiv online, prin Eventim.ro, astfel încât, începând de luni, 14 ianuarie 2013, la Agenția Teatrală din Sibiu și la casieria Sălii Transilvania, se vor pune iarăși în vânzare bilete cu valoare cuprinsă între 78 – 128 RON. Până în acest moment, gradul de ocupare pentru fiecare spectacol este de aproximativ 60%, organizatorii sperând că acesta va ajunge undeva la 80 – 90% până în ziua evenimentului. În cazul în care acestea nu se vor epuiza până în data de 18 ianuarie, vor fi puse în vânzare și în ziua evenimentului.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus