Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
11°C

Biroul pentru Imigrari: Respectati-ne! Un iranian fara viza, gasit la Sibiu

Poliţiştii Inspectoratului General pentru Imigrări - Biroul pentru Imigrări Sibiu au depistat un cetăţean iranian fără viză de şedere. Persoana în cauză a intrat în România în baza vizei de tranzit valabilă cinci zile, iar la expirarea acesteia nu au părăsit ţara. Pe numele cetăţeanului iranian a fost emisă Comunicare de părăsire a României , prin care aceasta este înștințat să părăsească România în termen de 3 zile. Totodată, aceasta a fost sancționat cu amendă contravanțională.

Biroul de Imigrări face un apel către toţi cetaţenii străini de pe raza judeţului:  ”Contăm pe respectul dumneavoastră faţă de legislaţia în domeniu, invitându-vă să ne contactaţi pentru orice problemă legată de aplicarea prevederilor legale, la sediul Biroul pentru Imigrari Sibiu, din strada Revolutiei Nr. 2 - 4, la numarul de telefon 0269 - 208496, sau vizitând site-ul public la adresa www. ori.mai.gov.ro”.
Foto: Wikipedia

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus