Miercuri,
01.02.2023
Innorat
Acum
1°C

Mitropolitul Ardealului a devenit co-presedinte al Asociatiei Operatorilor din Agricultura Ecologica

Înalt Preasfinţitul Laurenţiu, Mitropolitul Ardealului, a fost ales în 14 ianuarie co-preşedinte al Asociaţiei Operatorilor din Agricultura Ecologică- Bio România. Evenimentul a avut loc în Aula “Mitropolit Ioan Meţianu” a Facultăţii de Teologie Ortodoxă “Sfântul Andei Şaguna” din Sibiu, locul unde în 2005, s-a înfiinţat asociaţia amintită.

Ierarhul a primit o diplomă din partea preşedintelui Bio România, Marian Cioceanu, prin care se atestă alegerea în această funcţie, dar şi meritele Arhiepiscopiei Sibiului în instituirea asociaţiei. “Vă mulţumim pentru alegerea în această funcţie a asociaţiei Bio România. Vă binecuvântăm întreaga activitate şi vă asigurăm de tot sprijinul în acţiunile dumneavoastră”, a spus IPS Mitropolit Laurenţiu.

Alegerea IPS Mitropolit Laurenţiu în această funcţie a avut loc în cadrul Conferinţei Naţionale Bio România, la care au participat toţi membrii acestei familii de agricultori bio. Întâlnirea a pregătit participarea României la Târgul Internaţional “Biofach” de la Nürnberg, Germania, din perioada 13-16 februarie 2013. La acest târg internaţional, România va fi desemnată Ţara Anului.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus