Duminică,
28.04.2024
Cer Senin
Acum
23°C

Turcan: PDL trebuie sa stranga randurile

 

Deputatul PDL Raluca Turcan a vorbit sâmbătă, la Sibiu, în cadrul unei conferințe de presă, despre analiza sa pe care a făcut-o după alegerile parlamentare. Turcan a pus rezultatul din 9 decembrie pe seama contextului politic local și național. ”Rezultatul pe care l-am obținut la aceste alegeri este unul într-un  context politic local cu un pronunțat profil etnic. În același timp, știm cu toții că primarul și cu președintele Consiliului Județean nu sunt din PDL și, din nefericire, colegiul în care am candidat nu a beneficiat în guvernarea trecută de investiții publice majore. Este singurul colegiul în care USL nu a închis în județul Sibiu”, a declarat Turcan. 
Deputatul PDL mizează în viitor pe o unitate în cadrulpartidului, singura posibilitate, după opinia sa, pentru redresarea democrat-liberalilor. ”Spun lucrurile acestea pentru a sublinia faptul că sunt un om care mizează în mod direct binele PDL și care nu-și duce competiția cu proprii colegi de partid, ci duc competiția cu adversarii politici. De aceea, cred că PDL trebuie să strângă rândurile să pună accent pe unitate, să lase orgoliile personale de-o parte să înțeleagă că este momentul unei bătălii pentru suprameția politică și chiar aș putea spune pentru câștigarea puterii în interiorul PDL, este chiar momentul în care ar trebui să ne concentrăm pe strategia noastră de partid de opoziție și pe alternativele la o guvernare care se anunță rea în raport cu interesul cetățeanului. Să fim onești cu noi înșine și vreau cîând facem analiza în interiorul PDL să punem degetul cu onestitate pe problemele care au existat în interior”, a mai spus Raluca Turcan. 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 193

Comentarii

8 comentarii

Da,da

Acum 11 ani

Asta a fost sansa redistribuirii,faptul ca Orlatean a luat 48,5%,si nu a intrat in Parlament,iar doamna Turcan, se lauda la Realitatea si Rtv ca sibienii o vor vota cu 70%,unde-i adevarul?Pe viitor ar fi bine sa va ganditi cu onestitate la cat rau a facut pdl cetatenilor si tarii.
Raspunde

ha, ha, ha

Acum 11 ani

Railor. Aia nu-i poza cu fular cand inca era in PNL?
Raspunde

hi,hi,hi

Acum 11 ani

este fular CSU fans!
Raspunde

Ardelean

Acum 11 ani

Bai dragi concetateni,ne place sau nu,moldoveanca e tare,tata.Si nu spun asta ca sa o laud ci ca sa atrag atentia ca PSD Sibiu a numit in acea zona un candidat slab,aflat sub papucul eternului Suditu,fara personalitate,fara nimic de fapt.Pacat de cei care chiar au muncit in campanie...
Raspunde

vai

Acum 11 ani

vai ve cearcane are...a f sub masa la ,,mosulica,, noaptea trecuta?se pare k asa sa ridicat in partid.de sub masa pana pe masa......bn tziganiadia...buni parlamentari si deputati aveti....azi maine mai face sasha baron un film..borat 4 despre tziganiadia
Raspunde

pcr

Acum 11 ani

asa e : Pdl trebuie sa stranga randurile spre aiud. dar vad ca sloganul dreptate pina la capat e vorba goala la cei care s-au vazut cu sacii in caruta in decembrie 2012 si in plus vad ca numesc in posturi tot felul de mestesugari. A si vroiam sa intreb care e ideea sa ai directori de scoala numiti politic? hai la regii autonome inteleg dar la scoli?
Raspunde

jean valjan

Acum 11 ani

cu randuri stranse s-au rasfirate tot pe duca santeti. Nu va mai obositi deageaba
Raspunde

Arpy Poietu

Acum 11 ani

Ciocolata Veronika / Face mică găurica. / Aşa mică găurica / Că nu intră nici furnica. /
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus