Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
11°C

Cum arata la 30 de ani Rory din Fetele Gilmore

Alexis Bledel şi-a câştigat un loc în istoria televiziunii cu rolul Rory din celebrul serial "Gilmore Girls/Fetele Gilmore", care urmăreşte de-a lungul a şapte sezoane viaţa unei mame (Lorelai) şi a fiicei sale (Rory).

Serialul, produs între anii 2000 şi 2007, urmăreşte viaţa celor două Gilmore, mama (Lorelai) şi fiica (Rory).

Povestea începe de cand Rory împlineşte vârsta de 16 ani, aceeaşi la care mama ei a rămas însărcinată din greşeală. Mai degrabă prietene bune decât mama şi fiică, cele două îşi trăiesc viaţa independent de părinţii lui Lorelai.

Aflată la vârsta adolescenţei la începutul serialului, Alexis Bledel s-a transformat între timp într-o tânără de 31 de ani, extrem de frumoasă, care păstrează din inocenţa chipului ce a făcut-o celebră.

Actriţa a fost prezentă, duminică seară, la cea de-a 19-a gală a premiilor decernate de Sindicatul actorilor americani (Screen Actors Guild/ SAG), care s-a desfăşurat la Los Angeles.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus