Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Peste 300 de posturi vacante in judet

54 de angajatori din judeţul Sibiu vin în ajutorul sibienilor aflaţi în cautarea unui loc de muncă cu o ofertă care cuprinde 305 posturi vacante. Astfel, cele mai multe locuri de muncă disponibile sunt în Sibiu (232), Cisnădie (40), Mediaş (18) şi Agnita (15).

„Din totalul locurilor de muncă, 47 se adresează persoanelor cu studii superioare - agent contractări şi achizitii, agent de vânzări, analist cumpărări, consilier juridic, contabil şef, director vânzări, documentarist ordonanţare logistică, inginer chimist, inginer construcţii şi instalaţii, inginer de sistem software, inginer electronist, inginer mecanic, inginer producţie, medic rezident, organizator târguri şi expoziţii, programator, programator producţie, proiectant inginer mecanic, recepţioner hotel, şef proiect şi specialist resurse umane. Restul de 258 de posturi sunt pentru persoanele fără studii superioare”, a declarat Dana Radu, purtător de cuvânt AJOFM Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Tag-uri: Dana Radu

Vizualizari: 164

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus