Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
15°C

Titonia ramane consilier judetean. Deocamdata

Președinta PPDD Simona Man a anunțat că a luat în considerare contestația privind demiterea din partid a consilierului județean Maria Magdalena Țițonia, cazul acesteia urmând a fi analizat în detaliu în cadrul forurilor interne. ”Primele decizii au fost cel puțin aparent destul de temeinice. A stat la baza acestei decizii o notă de fundamentare adresată Biroului Central de Coordonare, însă ulterior doamma Magda Țițonia a făcut o contestație la Comisia de Statut Etică și Litigii la nivel național și se pare că argumentele doamnei Țițonia sunt foarte întemeiate, iar noi am luat act de această contestație și dorim să oprim acest demers până se va face o analiză pertinentă asupra situației”, a declarat Simona Man pentru postul local de televiziune Antena 1.

PPDD Sibiu a înaintat conducerii COnsiliului Județean Sibiu o notă prin care cerea demiterea consilierului județean, pe motiv că acesta nu mai este membru al PPDD, fiind exclus. În informarea înaintată de PPDD Sibiu către Consiliul Județean Sibiu scrie că Maria-Magdalena Țițonia a fost exclusă conform Hotărârii Biroului Național de Coordonare a partidului, fără a vorbi de alte detalii. Odată cu Țițonia au mai fost excluși din organizația Sibiu, Maria Miclăuș și Ioan Sombatin. Maria – Magdalena Țițonia nu a vrut să comenteze. ”Nu pot comenta nimic vis-a-vis de această problemă. Hotărârea nu este definitivă, pentru mai multe detalii vă rog să-l contactați pe avocatul meu”, a declarat Țițonia pentru Turnul Sfatului. Iar avocatul său, fostul primar al Sibiului, Dan Condurat, spune că nu are mandat din partea dânsei pentru a vorbi cu mass-media. ”Îmi pare rău, dar nu pot face niciun fel de declarații în acest caz”, a spus Condurat.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

2 comentarii

joseph

Acum 11 ani

Cred ca nu i-a platit cotizatia lui DD.
Raspunde

sibian

Acum 11 ani

fata asta nu are nimic in acel \"frumos\" cap, absolut nimic, cum a putut ajunge sa poate vota pentru judetul nostru...cam cat a pupat si a lins....? ce fel de oameni sunt la conducerea judetului...?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus