Luni,
28.11.2022
Innorat
Acum
3°C

VIDEO Catrinel Menghia apare intr-o noua reclama sexy la Fiat!

Catrinel Menghia a anunţat pe contul ei de Facebook că cea mai nouă reclamă pentru marca de automobile Fiat 500 Abarth, a cărei imagine este, va fi difuzată în timpul galei Super Bowl - finala Ligii profesioniste de fotbal american (NFL), care are loc duminică seară.

Super Bowl, finala campionatului de fotbal american, va avea loc la New Orleans, duminică seară.

Noua reclamă în care apare Catrinel Menghia (Fiat 500 Abarth - 2013 Superbowl Topless) o prezintă pe aceasta pe o plajă însorită, culcată pe burtă, în timp ce un scorpion se plimbă lent pe spatele ei şi îi taie banda de la sutien. În paralel este prezentat un automobil Fiat 500 Abarth decapotabil, rulând în trombă pe o şosea, în timp ce capota i se lasă în jos. Reclama se încheie cu scorpionul trăgând după el, pe plajă, sutienul purtat de Menghia.

După ce a fost protagonista principală a unui alt spot publicitar pentru Fiat 500 Abarth, intitulat "Seduction" şi care a fost considerat cea mai sexy reclamă din pauza Super Bowl-ului 2012, Catrinel Menghia a apărut anul trecut într-un spot pentru marca de automobile, numit "House Arrest", alături de actorul Charlie Sheen.

Catrinel Menghia, născută pe 1 octombrie 1985, a fost descoperită ca manechin la vârsta de 16 ani, pe când ieşea din incinta stadionului din Iaşi, după o sesiune de antrenament la proba de săritură în înălţime. De atunci, ea a devenit un model internaţional de succes şi a prezentat diverse creaţii vestimentare pentru mari case de modă, precum Giorgio Armani. Ea a fost imaginea Peroni şi a apărut în paginile multor reviste de modă celebre.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus