Luni,
01.06.2020
Innorat
Acum
12°C

Carnaval si concert Suie Paparude la Arena Platos

08 Februarie 2013 08:53

Sâmbătă e o zi plină de distracții la Arena Platoș. În premieră pentru complexul de schi și snowboard va avea loc un concert live, pe o scenă amenajată la baza pârtiilor. În 9 februarie, la Arena Platoș, vine una dintre cele mai apreciate trupe românești, Șuie Paparude.

„Ne-am dorit de mult timp să organizăm un concert pe pârtie. După atmosfera extraordinară din noaptea de revelion am reușit să creăm un nou eveniment care să combine buna dispoziție pe pârtie cu muzica. Iar trupa Șuie Paparude ni s-a părut foarte potrivită pentru atmosfera petrecerilor Arena Platoș. Petrecerea va continua afară, cu DJ Adub”, a spus Cristina Badiu, managerul complexului Arena Platoș.

Distracția va începe la ora 17, pe nocturnă, când toți schiorii și snowboarderii sunt așteptați la carnaval. Ediția precedentă a carnavalului i-a adus pe pârtie pe Fred și Barney, Albă ca Zăpada, cinci din cei 101 Dalmațieni și multe alte personaje de poveste, pentru o seară amuzantă. Cel mai bun costum al carnavalului va fi premiat cu un card de săptămână, valabil de luni până vineri pe toate pârtiile complexului.

Tot sâmbătă seara va avea loc și prima extragere a tombolei organizată de Arena Platoș și Snowfest. Tragerea la sorți va avea loc după concertul Șuie Paparude, iar câștigătorul va primi drept premiu o excursie la ski, în Franța, oferită de Snowfest.ro. În total, Snowfest ofera două excursii de o persoană în Franța, cea de-a doua tragere la sorți urmând să aibă loc la sfârșitul lunii februarie.

Pentru public va fi pus la dispoziție un skibus care va face curse regulate între Sibiu și Arena Platoș. Rezervările pentru transport se pot face la numărul 0748 476 707, iar prețul unei călătorii este 12 lei.Concertul va avea loc de la ora 19:00, la Arena Platoș. Intrarea este liberă.

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

2 comentarii

albinutza

Acum 7 ani

georg, nu esti cel cu bicicleta, te astept la cranaval
Raspunde

Georg

Acum 7 ani

CORRIGENDA in titlu ca e mare sa-l vada toti:[...]CRANAVAL[...] citeste si scrie CARNAVAL. Cu placere si pe gratis corectura.__ La ora 17 acum in februarie, PE NOCTURNA nu mai prea este..de ce nu pe-inserate-catre-nocturna, sa fie PRECIS.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus