Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Membrii trupei Metallica si-au lansat propriile branduri de incaltaminte, in colaborare cu Vans

James Hetfield, Lars Ulrich, Kirk Hammett şi Robert Trujillo şi-au creat propriile branduri de încălţăminte în colaborare cu compania Vans, informează music-news.com

Inspirându-se din designul cizmelor sale negre preferate, James Hetfield, solistul trupei Mettalica, a adăugat o serie de elemente personale de design şi decorative în noul său brand de cizme, denumit Vans Sk8-Hi Deconstruct.

Având la bază pantofii din linia originală Classics creată de Vans, toboşarul Lars Ulrich şi-a decorat pantofii din noul său brand cu elemente inspirate din designeul tobelor sale şi cu un personaj desenat de artistul Dirty Donny.

Pasionat de surfing şi de ecologie, chitaristul Kirk Hammett a ales material în întregime naturale pentru linia sa de pantofi, o gamă de tipul Slip-On (pantofi tip sport, foarte uşori).

Basistul Robert Trujillo a crescut purtând pantofi Vans şi făcând skateboarding în Venice Beach (California). Pentru propriul său brand, Trujillo s-a inspirat din desenele dintr-un calendar aztec.

Cele patru branduri de pantofi sunt disponibile începând din această lună în magazinele din Statele Unite.

Totodată, în luna martie, trupa Metallica va lansa propria ei linie de pantofi Kill 'Em All (denumit astfel după titlul unui album celebru din discografia trupei). Pantofii din această linie vor avea inclus în designul lor, ca blazon, desenul de pe coperta acelui album

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus