Marţi,
27.09.2022
Parțial Noros
Acum
18°C

Becali pleaca din PNL din cauza hingherilor. Procurorilor hingheri

 

Deputatul George Becali a declarat la aflarea veștii ca a fost condamnat la 3 ani cu suspendare că demisionează din PNL pentru a nu deranja imaginii partidului: "Nu vreau să-i fac rau lui Crin Antonescu!", a spus Becali într-o intervenție la postul de televiziune România TV. "Demisionez din PNL pentru că nu vreau să-i fac probleme lui Crin Antonescu. O să ţin un discurs în Parlament, să trag un semnal de alarmă, să vedem ce vor să facă, dacă vor să lase ţara asta pe mâinile procurorilor hingheri. Dacă Crin Antonescu crede că nu trebuie să-mi dau demisia, dacă spune nu, atunci rămân în partid. Toate mi se trag de la politică. Asta mi-a spus şi nevastă-mea", a mai spus Becali.
Omul de afaceri George Becali a fost condamnat luni la trei ani de închisoare cu suspendare de Completul de 5 judecători al ÎCCJ, în dosarul în care a fost trimis în judecată alături de bodyguarzii săi pentru sechestrarea mai multor persoane. Decizia instanţei supreme este definitivă. 
Judecătorii ÎCCJ au hotărât suspendarea condiţionată a pedepsei lui George Becali cu un termen de supraveghere de opt ani. 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

3 comentarii

Magda

Acum 9 ani

Mai bine ramii in Dubai, Truli ! Poate faci afaceri cu arabi si camile ! Nu-ti vom duce dorul!
Raspunde

Ghita

Acum 9 ani

lasa-ne
Raspunde

Paul William

Acum 9 ani

Paul William CREDIT HOUSE Oferim împrumuturi private, comerciale și personale cu rate foarte scăzute ale dobânzii anuale de avion la 3% într-un an la 50 de perioada de rambursare ani, oriunde în lume. Noi oferim împrumuturi variind de la 5.000 $ US $ 100 milioane de euro. Creditele noastre sunt bine asigurate pentru securitate maximă este prioritatea noastră. Ești pierde dormi noaptea îngrijorătoare cum să obțineți un creditor împrumut legit? Esti musca unghiile dumneavoastră să rapid? Loc de a bate tine, contactul Paul William împrumut Casa (servicii de împrumut) acum, specialiștii care ajută împrumuturi de stop istorie rău de credit, pentru a găsi o soluție care să victoria este misiunea noastră. Cei interesați trebuie să completeze formularul de cerere de mai jos împrumut: Cererea de credit FORMULAR ÎMPRUMUT CERERE Numele Dvs. complet * Email-ul dvs. * Telefonul Dumneavoastră * Adresa dvs. * Dvs. Oraș * Stat / Provincie * Tara * Numărul de fax * Data nașterii * Nu aveți un cont? * Ați aplicat înainte? * Suma de împrumut Necesare * Durata * împrumutului Scopul * de împrumut Trimite-mi o copie scanată de identificare tau: * Numele creditorului: domnul Paul William. Creditor E-mail: paul_william_loanhouse@hotmail.com Salutari, Dl Paul William. paul_william_loanhouse@hotmail.com
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus