Joi,
18.04.2024
Parțial Noros
Acum
5°C

Patru strazi (re)intra de luni in lucrari: Lunga, Hipodromului, Aleea Genistilor si Lebedei

Traficul auto pe străzile Lungă, Aleea Geniștilor și Lebedei (cartierul Lazaret) va fi afectat de luni, 18 februarie, când muncitorii de la DPC sunt așteptați să înceapă lucrările de reabilitare a infrastructurii rutiere și a rețelelor de apă și canal.
Pe strada Lungă lucrările vor începe pe tronsonul cuprins între intersecțiile cu străzile Popa Şapcă şi Înfrăţirii. ”În primă fază circulaţia va fi deviată pe o singură bandă. Pentru a executa reparaţiile şi pe a doua bandă, circulaţia va fi ulterior închisă pe acest tronson, fiind deviată pe strada Câmpului, Înfrăţirii şi Reconstrucţiei. Lucrările pe acest tronson vor fi finalizate în aproximativ două săptămâni”, apreciază reprezentanții administrației locale.
În ceea ce privește strada Lebedei (foto), aceasta urmează să fie închisă pe întreaga lungime, singurii cărora li se va permite accesul fiind locuitorii. ”Pe strada Lebedei încep lucrările de modernizare a reţelei de canalizare. Traficul va fi redeschis la sfârşitul lunii martie, când se estimează că se vor încheia aceste lucrări”, mai informează reprezentanții Primăriei.

În ceea ce privește strada Hipodromului, aici lucrările sunt programate a începe pe tronsonul dintre străzile Mirăslău şi Oituz, unde urmează a fi așternut stratul de piatră spartă, noi borduri și un nou asfalt. ”Şi lucrările la reţeaua de gaz pe Aleea Geniştilor continuă, pe un segment situat între Aleea Geniştilor şi strada Luptei, inclusiv ieşirea spre strada Nicolae Iorga. Lucrările vor fi încheiate în aproximativ 30 de zile, în această perioadă traficul fiind restricţionat”.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus